Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '07

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Sağlık bilinci

Günün Anlamı : Bugün benim için ‘’SAĞLIK BİLİNCİ’’ günü

Tanrının bize bir armağanı olan bedenimizi bu yaşam süresince özenli bir dikkatle izlemeliyiz. Bu müthiş organizmayı sağlıklı bir bilinçle ve sağlık bilinciyle evrenin mükemmelliğine uygun bir konuma getirmeliyiz.

Günün Duası: Tanrım, benim sağlık bilincimi güçlendirmem için pozitif düşüncelere yönelmemi sağla.

Günün Onaylaması: Ben zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı bir insanım.

Günün Notu: Hastalık bir enerjidir. Her hastalığın içinde bir mesaj iletilir. Hücrelerimizde hastalık potansiyeli taşıyan bilgileri, pozitif bilgilere açık ve sağlık bilinci ile yaşadığımız takdirde hayata geçirmeyiz. Hastalığı iyileştirmenin en temel koşulu, hastalığı yaratan zihinsel nedeni bulmaktır.

Günün Sözü: Bir enerjinin farkına bilinç düzeyinde varmazsanız, o enerji bir gün dışa vurduğunda kader olarak karşınıza çıkar. Carl Jung

Evrenin Kütüphanesinden : JAN TOOROP (1858-1928) Amsterdam’da resim öğrenimi gören Hollanda’lı sanatçı, William Morris’in ‘’sanat ve sosyalizm’’ kuramından etkilenmiştir. Şaşırtıcı bir ustalığa sahip olan sanatçı, Sembolizmin önemli temsilcilerinden biridir. Konuları genellikle toplumsal gerçekçilik temalarıdır.

Günün Yasası : SAĞLIK YASASI

Hastalıklar, yaşadığımız zihinsel, fiziksel ve psikolojik sorunların hücre dili ile iletilen mesajlarıdır. Bu mesajları doğru yanıtlayabilirsek ve iyileştirme mesajlarıyla olumlarsak, birçok hastalık ortadan kalkacaktır. Bedendeki her hücre evrendeki tüm bilgileri kayıt eder. Olumsuz bilgiler de bu hücrelerde birer hastalık potansiyeli olarak dururlar ve en zayıf anımızda devreye girerler. Bu bilgileri pozitif düşüncelerle değiştirebildiğimiz takdirde bu hastalık potansiyeli taşıyan hücre bilgileri devreye hiçbir zaman girmez

 
Toplam blog
: 137
: 1054
Kayıt tarihi
: 05.01.07
 
 

1951 İstanbul doğumluyum. Bireysel ve Kurumsal Gelişim Danışmanlığı, Moda Tasarımı ve Marka Danışman..