Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '08

 
Kategori
Spor
 

Sivasspor'un ısrarlı zirve takibi

Sivasspor'un ısrarlı zirve takibi
 

www.milliyet.com.tr


Sivasspor rakipleri Beşiktaş’ın 3, Galatasaray’ın 2 puan bıraktığı haftada Kasımpaşa engelini 4 golle geçti. Uygun’un öğrencileri şampiyonluk yolunda önemli bir deplasman galibiyetine daha imza atarken, Cvetkov maçın her iki devresinde attığı gollerle takımı ve kendisi adına 4 gole imza attı.

Lider Fenerbahçe’nin iki puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Sivasspor, ligin bitimine altı hafta kala zirve yarışına renk katmaya devam ediyor. Rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kendi aralarında oynayacakları maç yiğidolar için büyük avantaj. Anadolu Tarabzonspor’dan sonra bir şampiyon daha çıkarabilecek mi acaba?

Cvetkov dörtledi

Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren Sivasspor, son haftaların formda takımı Kasımpaşaspor’u farklı geçti:4-0. Maça hızlı başlayan yiğidolar maçın henüz 2. dakikasında buldukları golle öne geçtiler. Kasımpaşa oyuna ısınmadan Sivasspor’un ikinci golü geldi 11. dakikada. Sivasspor’un formda golcüsü Cvetkov’un ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı önde kapayan konuk ekip ikinci yarının hemen başında yine aynı golcünün ayağından kazandığı golle maçı kopardı. Cvetkov 75. dakikada takımını farka taşırken kendisi adına 4. golü kaydetmiş oldu.

Uygun, şampiyonluk için çalışıyoruz

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şampiyonluk yarışında sonuna kadar ilerleyeceklerini belirtirken, haftaya içerde oynayacakları Beşiktaş maçını kazanacak güçte olduklarını söyledi. Son haftaların formda takımı Kasımpaşa karşısında bir ara zorlandıklarını dile getiren Uygun, yaptıkları teknik değişikliklerle maçı farklı kazandıklarını söyledi. 4 gol atarak dikkatleri üzerine çeken forvetleri Cvetkov’un da Türkiye’nin en iyi forvetlerinden biri olduğuna değinen Uygun önlerinde çok kritik maçlar olduğunu ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.
Murat Aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..