Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Tilki Fatma

Tilki Fatma
 

A be senin elin, ne kadar açıktır öyle! Yüreğinde de hiç fenalık yoktur. Peşinden koşanlar da çoktur..Dudak büker,naz edersin,Üç katlı evcağızının da temel direğisin.. 'At ortaya beş yetele de,sonunu sülüyeyim..A be sen ne güzel adamsın,ağzından öpülesin!

Uzun boylu mu desem,kısamı desem...Bizim şu kıkırdak Septuze'ye benzeyen,bir hatun var peşinde..Biraz,cancağazını sıkmış.. At ortaya on yetele de,akibetini sülüyeyim..A be sen ne güzelsindir ,ağzından öpülesin!..

Bir üç görürüm ama,üç gün mü desem,bir afta mı desem. .Merak et bakalım göreceksin elbette.Bizim 'Kıkırdak Septuze'nin,'Kıkırdağı' gitmiş,'Septuzesi' kalmış, yağ yakan dizel motoru gibi bir 'taze' var peşinde. .Kalça desen,şadırvan gibi..Boy desen,su terazisi gibi...Kaş desen,Madonna'nın don lastiği gibi yaylı..İşte böyle cancağazım... Ağzım da kurudu hani..Velhassl kelam,birisi var peşinde,gece gündüz görüyor,seni düşlerinde...Nasıl da dedim amma,değil mi? At bi on beş yetele de,sonunu sülüyeyim, A be sen ne güzelsin,ağzından öpülesin!..

Terelellim ,yelelellim...Sipalileri görelim..Memlekete gidelim..Kaymaktır sürprizlerim...Koy yirmiliğin üzerine de ,sana encamını sülüyeyim...

Önem vermezsin paraya...Mutluluk ararsın yuvanda..Soylu adetlerin vardır..Yüreciğin epten dardır...Dünya bozuldu dersin,talihine küsersin.. 2O lik hiç mühim değil.! At bi ellilik de,sana bu falın sırrını sülüyeyim.

A be sen cimri adam kesildin başıma

A be sen 'Tilki Fatma' yı ne sanırsın?

Bu cimriliğinle sen,Allahından bulasın!!..

At bi yüzlük desem",yüzüme bile bakmazsın.Bu gidişle sen teneşirlerde yatasın !..

A be sen Tilki Fatmaya, kurbanlar olasın!!..

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..