Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor Fransız Kalamazdı; Trabzonspor 1-1 Lille

Trabzonspor Fransız Kalamazdı; Trabzonspor 1-1 Lille
 

Devler Ligi'ne İnter galibiyeti ile başlayan bordo-mavili temsilcimiz sahasında Lille'i konuk etti.

 Trabzonspor Fransız kalmadı ve tarih yazmaya devam etti.

 Inter'i İtalya'da yıkan bordo mavili ekip, Trabzon'daki ilk Devler Ligi sınavından da alnının akıyla çıktı ve de altın değerinde 1 puanı kaptı.

 Geçen hafta Kardemir Karabükspor maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Colman ile aynı maçta sakatlanan Glowacki ile Samsunspor ve Kardemir Karabükspor maçında oynayamayan Henrique, bu kez sahada yer aldı.

 Trabzonspor'da Lille karşısında 6 oyuncu kadroda yer alamadı. Karadeniz ekibinin ligde 5 golünü de atan Burak Yılmaz cezası, Volkan Şen de bu sezon Bursaspor formasıyla birlikte Avrupa kupasında forma giymesi nedeniyle karşılaşmada forma giyemediler.

Sakatlıkları bulunan Vittek, Piotr Brozek, Barış Özbek ve Tayfun da kadroda yer alamadı. 2 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Polonyalı Adrian ise yedek kulübesinde kendine yer buldu.

Trabzonspor'un 7 yabancı oyuncusu Lille karşısında forma giydi. Bordo-mavili takımda Cech, Glowacki, Henrique, Zokora, Colman, Celustka ve Alanzinho ilk 11'de sahaya çıktı.

Adrian, Sapara ve Pawel Brozek ise yedek kulübesinde yer aldı.

Fransız temsilcisi, 31. dakikada Moussa Sow'un golü ile 1-0 öne geçti ve soyunma odasına avantajlı bir skorla gitti.

 Trabzonspor75. dakikada Gustavo Colman ile penaltıdan bulduğu golle skoru 1-1'e getirdi. Böylelikle Colman'ın bu golü maçın da skorunu belirlemiş oldu: 1-1

Bu sonuçla Trabzonsporun gruptaki liderliği devam ediyor.

 Trabzonspor'un Athletic Bilbao ile oynadığı UEFA Play-Off maçında hakeme yaptığı itiraz sonrası tribüne gönderilen ve ardından 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş, Inter maçından sonra Lille maçını da tribünden izledi. Maç öncesi yardımcısı Ünal Karaman ile görüşerek son taktikleri verdi.

 Trabzonsporlu taraftarlar Lille oynanan Şampiyonlar Ligi maçına ilgi gösterdi. Ancak Maraton tribünü ve deniz tarafındaki kale arkasındaki küçük boşluklar dikkat çekti. Bordo mavili taraftarlar maç öncesinde bilet fiyatlarının pahalı oluşundan yakınmıştı. 5 Lille taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününden maçı izledi. 

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..