Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Tüm blog yazarlarına

Tüm blog yazarlarına
 

Hepimizin bildiği gibi ülkemiz çok hareketli günlerden geçiyor. Hepimiz zaman zaman bazı olayları eleştiriyor, fikirlerimizi belirtiyoruz.

Biz istesekte istemesekte yazdıklarımız yöneticilerin ve yönetici adaylarının fikir hayatına birer katkıdır.

5000e yakın blog yazarının (sırf MB için) fikirlerini hiç kimsenin gözardı edemiyeceğini düşünüyorum. Üstelik her gün MB yaklaşık 150000 okur buluyor.

Bu pencereden baktığımızda sonuçta Türk halkının birer bireyi olan bizler sadece aklımızdan geçenleri birbirimizle paylaşmıyor, halkın geniş bir kesiminin de okuduğu kişiler oluyoruz.

Son günlerde hükümetimiz Anayasanın bazı maddelerini değiştiren bir değişiklik paketi hazırlıyor. İçeriğe baktığımızda kimi parti ve parlementerlerin olumlu gördüğü, kimilerinin olumsuz gördüğü bir paket. Oysa ben düşünüyorum ki, bu pakete dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili bir madde eklense tüm halkımızın da desteğini alacak. Kürsü dokunulmazlıklarının dışındaki tüm dokunulmazlıkların kaldırılması, yasaların kimsenin izni olmaksızın herkese dokunabilmesi, hem parlementerleri, hem bütün insanları rahatlatacak, parlementomuza karşı çok azalmış olan güven yeniden tesis edilebilecektir.

Teklifim bu konuda fikirlerimizi belirten birer yazı yazalım. Veya yazılan yazılara yorum ekleyerek bu konudaki düşüncelerimizi belirtelim.

Bizlerin görüş ve düşüncelerine ne kadar itibar edilir bilemem. Ancak en azından vatandaş olarak ne düşündüğümüzü bilirler.

Perşembe, Mayıs 07, 2009
 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..