Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Tutkuların kadarsın

Tutkuların kadarsın
 

Tutkuların kadar varsın, tutkuların kadar yaşarsın. Yeryüzünün her noktasında...


Hiç düşündün mü duygusal hacminin büyüklüğünü? Tartmadıysan eğer aklında, fikrinde bu meseleyi... Ben verebilirim cevabı... Neresinden bakarsan bak, hangi yoldan gelirsen gel, dilediğin yöne yürü; aynıdır varacağın son: Tutkuların kadarsın. Denemesi bedava! Hangi tartıya koyarsan koy kendini... 

Öpüşün kadarsın. Gülüşündeki içtenlik, eleverir ruhunu... Kemiklerini kırarcasına sarılıyorsan sevdiğine... Hevesin, şevkin, azmin tamamdır. Diğer eksiklerinden ne haber?

Hırsına; aşkla, meşkle, canı gönülden çalışabilmeyi de ekleyebiliyorsan... Doğru yoldasın. Sonuç: sonsuz başarı...

Dümdüz yaşayıp gitmektense; hobilerine zaman ayırmayı becerebiliyorsan... Yaptığın her şeyi; kitap okumayı, film izlemeyi, yemek yemeyi coşkunla zenginleştirebiliyorsan... Ömrün uzun, geçmişin doyumlu, anın değerli geleceğin parlak, yaşamın anlamlı olur her daim... Hiçbir şeyden korkmasın gözün... Hakkını verdiklerin, denediklerin, deneyimlediklerin, bambaşka diyarlara uçurur benliğini...

Hedeflerini hayallerinle destekleyebiliyorsan... Akılla umudu, gerçeklerle duygularını harmanlayabiliyorsan, kucaklaştırabiliyorsan... Ne mutlu sana. Gönlünce geçecek günlerin... Hayatını sen yönlendirip, ilişkilerini kendin yöneteceksin.

Canını heyecanlandıran, kanını hızlandıran, kalbini güm güm gümbürdeten ne varsa; icra eylerken aşık olduğun... Tutkuyla takıl peşlerine onların... Madem günlerin sayılı... Madem tükettiğin vakitler nihayetlenecek... Aşklarının peşinden ayrılmayı düşünme. Çünkü sen, tutkuların kadarsın.  Aşkın en güçlü yanındır. Aşk da tutkuyla yaşanmıyor mu nasılsa? Öyleyse yürüdüğün yoldan vazgeçme.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..