Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '17

 
Kategori
Özel Günler
 

Ülkemizin PUK Kodu; Atatürk

Ülkemizin PUK Kodu; Atatürk
 

Ulu Önder, Yüce Atatürk!


 

 

Ulusal önderimizin ölümsüz ölümü üzerine Dünya basınında, Dünya Liderlerinin Atatürk İçin söylediği o özel sözleri hepimiz biliriz. Ancak; İngiltere Başbakanı Winston Churchill’in sözü çok anlamlıdır. “Savaşta Türkiye’yi kurtaran, savaştan sonra da Türk Ulusu’nu yeniden dirilten Atatürk’ün ölümü, yalnız yurdu için değil, Avrupa için de en büyük kayıptır. Her sınıf halkın O’nun ardından döktükleri içten gözyaşları bu büyük kahramana ve modern Türkiye’nin Ata’sına layık bir tezahürden başka bir şey değildir.”

Bilindiği üzere PIN ve PUK kodları telefon hatlarının kilitlendiği zamanlarda hattın açılması için kullanılan iki aşamalı şifre sistemidir.

Emperyalizmi karşı mücadele verip onları yenerek Ulus devletimizin kuruluşundan gelen PUK kodu, ülkemizin kilitlendiği durumlarda kullanılabilir. Ülkemizin PIN kodu yanlış girilirse, ülke kilitlenirse, ülkeyi yeniden işler duruma getirebilmek için devreye Ülkenin PUK kodunun girilmesi gerekmektedir. PUK koduna, ise Atatürk’ün düşünce sisteminden, oluşturduğu Ulus devletin içinden ve devrimlerinden ulaşılabilir.

21.yüzyılda halen, İskoçya’da 90 yaşındaki kadın, Küba'da sokak çalgıcısı Atatürk’ü biliyor, Atatürk Çin’de ilkokul kitabı, Japonya'da müfredatsa, heykelleri onlarca Ülkede boy gösteriyor, düşünceleri dip diri duruyorsa;

80 milyon insanın kalbi aynı insan için atıyorsa, O Ülkenin, yani Türkiye’nin “PUK” kodu Atatürk’tür. Ne kadar yanlış şifre denenirse denensin Ülke kitlendiğinde yine sistem Atatürk’le kurtarılabilir.

Ulu önder yüce Atatürk’ü özlem, sevgi ve saygı ile anıyoruz. Ruhu şad olsun!

Nizamettin BİBER

 
Toplam blog
: 887
: 2743
Kayıt tarihi
: 06.06.12
 
 

Yeni dünya düzensizliğinde insan olmaya çalışan ve okuyarak ne kadar cahil olduğunu gören, olayla..