Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '12

 
Kategori
Üniversiteler
 

Üniversiteliler şenliği gibisi yok!

Üniversiteliler şenliği gibisi yok!
 

Bartın Üniversitesi Bahar Şenliği coşkulu geçti. Eler hep havadaydı.


Bartın Üniversitesinin 4. kuruluş yılı ve “Bahar Şenliği” hala daha zihinlerde , coşku ile devam ediyor. Böylelikle öğrenciler bir yılın yorgunluğunu müzik ve dans şölenleri ile üzerlerinden atmış olacaklar.

Açılış konuşmasında okulun rektörü Ramazan Kaplan “Okulumuzda 81 ilden öğrenci var. Mevcut 6 fakülteye, 2 tane daha eklenecek İleriki 1923 yılı hedefimize vararak akademik verilerini korumuş mükemmel üniversite olarak 15 bin dolayında mevcudumuz olacak. Seviyesiyle iftihar edilecek Üniversitemizi bu  günlere getiren arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diyerek şöleni başlatmış oldu.

Şenliklere katılan ekipler göz doldurdu ve harikalar yarattılar. “Bir nefes  Anadolu Sanat Topluluğu, Ankara B. Şehir  Belediyesi Kent Orkestrası  şenliğe renk kattılar. Ayrıca Roc müziğinin önde gelen gruplarından GRUP 84 de şenliklerde rol aldı.

Dört gün müddetle sürecek olan  Bahar Şenliği Şölenine çok sayıda katılan davetliler, Üniversitenin bu mutlu gününde bulunmaktan kıvanç duyduklarını ifade ettiler.

Şenliğin son gününde Üniversite ve şehirden gelen grupların konserinin ardından Bartın Üniversitesi Bahar Şenlikleri Kupası ödül töreninde tenis, futsal, bocce, futbol, basketbol,  badminton, dart branşlarında ödüler verildi. Dereceye girenlere ödüllerini başta Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Azize Toper Kaygın, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Halil İbrahim Yıldız, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Ömer Odabaş, Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Bakanı Hüseyin Göl, Personel Dairesi Başkanı Mehmet Ali Kaleli, Üniversite Spor Kulüpleri Sorumlusu Arş. Gör.  Murat Sarıkabak ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Cihangir Kasapoğlu verdi. Daha sonra Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun gösterisini izlendi. Ve çok alkışlandılar.

Ödül törenin yağmur altında sırıl sıklam ıslanan öğrenciler GRUP 84’ün performansını doyasıya keyfini çıkarttı. Havai fişek gösterileri ile sahne alan GRUP 84 öğrencilere böylesine coşkulu bir kalabalığa konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..