Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Aralık '06

 
Kategori
Sivil Toplum
 

Yardımın zamanı yoktur ama fırsatları var

Yardımın zamanı yoktur ama fırsatları var
 

Selam sevgili Milliyet Blog okurları..

Bu ikinci yazım ve ilk yazıma aldığım yorumlarla Türk halkının duyarlılığını görmek beni bir kat daha umutlandırdı. Dünyanın adaleti yok nekadar da doğru bir ifade, gerçekten açlıktan ölen insanda var yemekten ölende.

Elbetteki tüm Dünyada adaleti sağlamak mümkün değil, Irakta işgal sürecinde ölen çocuklar için hiçbir zaman adalet bu Dünyada sağlanamayacak. Yada ailesinin umrunda olmadığı için tiner ve uyuşturucu batağına saplanan, insanlar tarafından itilip kakılan ve sonunda bir suça itildiği için yine aynı insanlar tarafında cezalandırılan bir çocuk için adaleti kim sağlayabilir.

Yaşamlarının kalanında insanca yaşama kavuşsalar dahi yaşadıklarının öcünü kimseden alamayacaklar ve adalet hiç bir zaman mümkün olmayacak.

Ozaman yapılacak tek şey var mümkün olduğu kadar acılarını azaltmak ve elimizdekileri paylaşmak. Kimseden varını yoğunu vermesini ve yaşam standartlarını değiştirmesini isteyemeyiz. Ancak milyonlarca insanın yaşadığı şu güzel ülkemizde her ay 5 ytl ayırsanız bir kişinin bir akşam sizin gibi tok karınla ve huzurla uyuduğunu bilerek huzurla uyuyabilirsiniz.

Sanırım hepiniz bu tür yazıları okumaktan sıkıldınız ve "iyide kardeşim neyapalım onu söyle" diyorsunuz. Evet doğru söylüyorsunuz konuşmayı bırakıp harekete geçme zamanıdır.

Öncelikle ifade etmeliyimki herhangi bir görüşü yada derneği temsil etmiyorum, amacım sizlerin yardım eline muhtaç insanlara ulaşmasına yardımcı olacak yollardan haberdar olmanız. işte onlardan biri,

Deniz feneri derneği, kendilerini ifade ederken "yüzyılın iyilik hareketi" diyorlar, ki haklılar. İnanılmaz bir düzenle ve çalışmayla yardıma ihtiyaç duyan insanlara ulaşıyorlar ve duygularını incitmeden sizlerden aldıklarını ulaştırıyorlar.

Şimdi kurban bayramı için yardım bir yardım fırsatı daha var ve insanları mutlu etme fırsatı elinizde.

Ne duruyorsunuz haydi harekete geçin.

 
Toplam blog
: 5
: 1093
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Ben ülkesini seven ve geleceğinden endişe duyan birisiyim. Endişemin ana kaynağı ise insanlarımızın ..