Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yazma özgürlüğümüz!

Yazma özgürlüğümüz!
 

Tasarım kendime ait.


Nerde olursa olsun, kişi, kendi ekseni ve grubu içindeki insanlar ile pekâlâ dalgasını da geçer, geyiğini de yapar. Hayata gülümsemesine bol bol devam eder. Hele ki kişi, ununu eleyip eleğini asmışsa değmeyin keyfine. Kişilerin ciddi veya ciddiyetsiz insanlarla grup kurmasına ve bu gurup ile kendi aralarında üçtaş oynamalarına, körebe, saklambaç oynamalarına, birdirbir veya “evet “ “hayır” yarışması oynamalarına vs, kimse karışamaz! 

Ancak söz konusu, kendi ekseni dışındaki insanların yazılarını, kendi ekseni içindeki ciddiyetsiz kişiler ile alaya almak ve bu ciddiyetsiz insanların içindeki irini pisliği, kötülüğü boşaltmaları için zemin hazırlamak, şeytanların hami’liğini ve avukatlığını yapmak demektir! 

Bir yerlerde içine kor gibi oturmuş ve kanayan yarası olanlar, bu acılarını dindirmek için eksen dışından gelen ve alaya alınan bir yazının veya bir fotoğrafın altına, sakladıkları düşmanlıklarının dışa vuruşunun hep birlikte keyfini çıkarırlar!

Bu ezik insanlar hep kendilerine lider olacak birilerini ararlar, ancak bu tip insanlara liderlik yapacak asalaklar, menfi konular da uzman oldukları için bunların aklı “hakka” değil sahtekârlığa erer! Kendilerine uzatılan dost ellerini düşünmeden geri çevirdiklerinden gerçek hidayeti maalesef bulamazlar!

Şimdi kişi; ekseni dışından aldığı bir yazıyı kendi çarpık çurpuk düşünce süzgecinden geçirerek, alaya alan bir yazı yazması ile tüm insanları değil, sadece kendi ekseni içindeki ciddiyetsiz insanlar topluluğunu eğlendirmeyi ve onlara içindeki irinlerini boşaltma imkânını vermiş olur! Dolayısı ile bu yazı bir günah tohumu olarak (ekilmiş) yazılmış olur. 

Bu şeytanların avukatlığını üstlenen kişiler yazdıkları yazı ile ortaya çıkan düşmanlıkların, nefret ve kin duyan insanların vebalini sırtlanmış olurlar. Kötülükle beslenen “Hades” gibi bunu gülümsemeyle yapmaları içlerindeki şeytanın oyunundan başka bir şey değildir...

Sevgili ağabeylerim ve kardeşlerim siz, siz olun içinde şeytan fikirli olan gruplardan ve fırıldak şahıslardan uzak durun  :)

M.Talip Girgin

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..