Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '20

 
Kategori
Sosyoloji
 

Yeni Kuşak İyi mi?

Teknolojide devrim niteliği taşıyan cep telefonu ve internet döneminin başlangıç tarihlerinde doğmuş olan tüm dünyadaki yeni genç kuşak çok akıllı paylaşımı seven sorgulayan adalet ilkelerine bağlı şekilde yarının yeni dünyasını yönetmek için ışık hızıyla geliyor.

Bu yeni ülkemizdeki yirmibeş-otuz yaş kuşağı, biz altmış yaş civarında olan kişiler gibi bencil küçük olsun benim olsun ve kendi çıkarı uğruna başkasını yok etmeye çalışan değil kendisiyle birlikte başkasının varlığına ve başarılarına destek vermekten haz duyan kuşaktır.

Baba olmadığım halde toplumdaki bu yeni kuşağın pozitif enerjisini görebiliyorum.

Dünya genelindeki bu büyük kitlenin tek arzusu ülke sınırlarının kaldırıldığı ve tek bir dünya bayrağının altında din dil ırk ayırmadan tüm dünya halkıyla birlikte yaşamak ve dünyayı birlikte yönetmektir. Şu anda  bile dünya insanları (küçük veya büyük) ticari alışverişler ile dünyayı birlikte yönetiyorlar zaten.

Dünyada korona sonrasında yeni dünya düzeni bahsetmeye çalıştığım yeni kuşak anlayışı doğrultusunda oluşturulacağına inanıyorum..

Aşama aşama  ABD tarafından ortadoğuda konuşlandırılan terör örgütleri bir bir gene ABD tarafından sıfırlanacak (buna ülkemiz de dahil) 

Yeni dünya düzenini yönetecek olan gene Amerika´nın kendisidir.

Bizim kuşak yeni kuşağın düşünce ve ilkelerine saygı duyduğumuz sürece evrenselliğimiz tescillenebilir  ancak.

Yeni kuşağın düşüncelerine mesafeli durmaya çalışacak olanlar kenara çekilsinler!.

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..