Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '17

 
Kategori
Güncel
 

Yine yaptılar yapacaklarını

Yine yaptılar yapacaklarını
 

gazeteden alıntı


Yeni yıl mesajında yazmıştım. Bu insanoğlu can almaya doymuyor, doymayacak. Hangi beyinden besleniyorlarsa, o beynin bir kopyası olup çıkıyorlar.

Canı veren Rabbim kendi emanetine hıyanet edenlere elbet verecektir cezasını ancak  kınamaktan öte bir şeyler yapmak  gerek.

Ekmek parasını kazanmak için dün gece orada bulunan insanlar arasında da hayatını kaybedenler var. Görseldeki resme ayrıca dikkatinizi çekerim. Belli ki o başörtülü teyze ve yanındaki hanım ikisi de birer ana ve evladını morg önünde beklemekteler.

*Ters taraftan bakanlar, bu manzaraya dayanabiliyor musunuz?  Hadi söyleyin şimdi bize…

*Eskiden yeni yılın ilk günü, gazetelerde yeni doğan bebekleri ve milli piyangoda büyük ikramiyenin kime çıktığı haberi olurdu.

Şimdi yeni yılın ilk gününe doğanlar değil ölenler ile giriyoruz.

***Bu geceyi diline dolayan insanlar vicdanlarınızı gerçek aynaya sokun ve bu alçakça terör saldırısından sorumlu muyum diye sorun???

*Nazilli’de Alperen Ocakları üyesi efe kıyafeti giyen bir grup genç, geçen 28 Aralık’ta Belediye Meydanı’na getirdikleri temsili Noel Baba’yı önce darp etti sonra da başına silah dayadı. (gazete haberi)

*Bu şiddet içerikli bir eylemdir ve kışkırtıcıdır. Siz neyin kafasındasınız demedi hiç kimse?

*Yahu bizim annemiz babamız da ibadetini yerine getiren insanlardı ama sizin gibi düşünmüyorlardı. O gece mısır patlatılır, sobada kestane pişirilir, leblebi çekirdekle tek tv kanalı TRT bir ile yeni yıla girilirdi.

*Bu bir noel kutlaması değildir. Noel  farklı bir kutlamadır. Bu yeni bir yılı sağlıklı karşılama sevincini paylaşmadır yalnızca. Düğünlerde neden eğleniliniyor? 

NOEL kelimesini ağzına alan var mı ki, siz bunun gavur icadı olduğunu söyleyip duruyorsunuz?!

İnancın yalan üzerine kurulduğu yerde dinden söz edilebilir mi? Bu dünyadaki güzellikleri yok edip öbür tarafta güzellikler bulacağını sanıp cennete gitmek isteyen cahil caniler insanları hunharca katledebiliyorlar.

Yazacak başka ne kaldı? Acı yol vermiyor ki söze!

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.

Hâdiye Kaptan

 
Toplam blog
: 467
: 145
Kayıt tarihi
: 16.05.11
 
 

Güzel Sanatlara tutkulu, Türk sanat müziği hayranı,  deniz ve İstanbul âşığı şiiryazar bir fâni....