Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Güzel Sanatlara tutkulu, Türk sanat müziği hayranı,  deniz ve İstanbul âşığı şiiryazar bir fâni... Yaşamım boyunca geç kaldığımı düşündüğüm ama başardığım üç şiir kitabımın yayınlanması oldu. Ömrüm oldukça da şiir vazgeçilmezim olacak.   Gitme Kal ve Mayıs Konsun Dudağına adlı kitaplarım Yalın Ses Yayınlarından İç..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Madem Marketlerde Poşetlere Ücret Ödenecek, O Ücretler...

Merhabalar Sibel hanım, doğayı koruma fikri bunca zamandır akıllarına gelmedi m? Ağaçlar kesildi, börtü böcekler yok oldu, arılar dahil. Paralı olunca doğa kirliliği olmuyor mu? Doğada yok olan poşet çıkarsınlar, o zaman kimse karşı çıkmaz. Bu tamamen kandırmacadan ibâret. Sağlıkla kalın.

23 Haziran 2019 15:04
Milliyet Blogda Sekizinci Yıl

"Ben giderim adım kalır/dostlar beni hatırlasın" demiş büyük ozan. Ne güzel söylemiş;bu dünyada bizim diye adlandırdığımız her şeyin bizim olmadığını anlayabilsek o zaman doğru yolu bulmuş oluruz. Çok güzel bir yazıydı. Teşekkürler. Selamlar ile. Sağlıkla kalın.

14 Nisan 2019 15:53
Özgürlük, Mutluluk

İnsan olabilmenin olanakları kısıtlı ise bana göre özgürlük yoktur.Mutluluk belki bastığımız yerde bitendir de biz göremeyiz. İyi Seneler diliyorum Yeni yılda herkesin dileğinin gerçekleşmesi umuduyla. Sağlıkla kalın

30 Aralık 2018 16:58
 
Toplam blog
: 467
: 145
Kayıt tarihi
: 16.05.11