Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1947 yılında Adana/ Yüreğir / Yamaçlı mahallesinde doğdum. İlkokulu Çukurova İlköğretim Okulunda okudum. Maddi olanaksızlık dolayısıyla 1958'de Kuyumculuk Mesleğine başladım. 16 sene aynı iş yerinde usta çırak ilişkisiyle sanatı öğrendim. Ahilik öğretisine sadık kalarak.1974'te Kuyum sanatında önemli bir yeri olan kumlama ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Para ile satın alınamayanlar

özellikle büyük paraya ulaşmak için hırslanıp büyük çaba çok zaman harcayanlar istediklerine kavuştuğunda asla mutlu olamazlar çünkü kendilerine zamöan ayıramadıkları için maddeten kazandıkları kadar, bedenen ve ruhen kayıpları olmuştur! Eğer paralarının bayağı bir bölümünü karşılıksız ve zaman zamanda kendi nefsi için seve seve harcayamaz ise , zamanının çoğunu kalabalıklarda geçirse bile kendi iç yalızlığını asla yenemez... yazınız çok güzel elinize yüreğinize sağlık.

04 Nisan 2017 02:42
Kadınımıza şükran duymak

kadına sayğı duymayan ırkların medeniyete intibak etmeleri mümkün değildir ! çünkü kendisini allahın yarattığına inanmayan mhluktur. şüyleki . allaha yoktan yaratan büyük güçtür cc, lakin var eden yanı dokunulur eden ana varlık anadır görünür eden maydana getiren..! erkeğin haz için kendi nefsi için verdiği nutfeyi 9 kuz ay kendinden bir parça olarak taşıyor ! kadını yok sayan zihniyetler bir gün bebeği karınlarında taşıyamaz !öldürürler!! bence kadına sayğı allaha yapıla bilecek en büyük sayğıdır ! yüreğinize sağlık saygı değer sevgili yazarım !çok güzel anlamlı bir yazı .

04 Kasım 2016 19:05
Yanal kanallarda kafalar bayağı karışık

Yusuf Incekalan 1 dk. SAYIN YAZARIM HARİKA ŞEYLERE DEĞİNİYORSUNUZ SİZ VE SİZİN GİBİLER HEP VAR OLSUNLAR TORF Bir dost yazdıgımı sevmiş, hoş... Tanıştığıma çok memnun oldum Dostum sebep olan anı sag olsun, İsmail hakkı, cengiz insan arayan insan Araştırıp *keşf etmek sonra bulmak ne güzel y.ik * görünmeyen , pinhan; örtülü 'sır olan, herhangi birşey

26 Mayıs 2016 11:21
 
Toplam blog
: 489
: 133
Kayıt tarihi
: 07.08.12