Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Şubat '08

 
Kategori
Futbol
 

100 yıllık rekabet 10 maçlık muhabbet

100 yıllık rekabet 10 maçlık muhabbet
 

genclik çağı ...


Başlıktaki gibi, bir hafta boyunca 10 yıllık macera yaşadık. Fenerbahçe’nin banko olarak gözüktüğü internet sitelerinin aşağılayıcı tavırlarıyla pazar sabahına uyandık. Gelelim maça, Fenerbahçe bildiğimiz oyuncularıyla bildiğimiz oyun tarzıyla sahadaydı. Değişiklik tamamen Türk futbolcularından kurulu Galatasaray ve 8 eksik futbolcu.

Maçtan sonra nasıl bir eksiklik anlayamadım, çünkü Galatasaray belki de Fenerbahçe’ye karşı müthiş bir futbol oynadı hangi birisini saysam saymadıklarıma haksızlık etmiş olurum. Çünkü Fenerbahçe 10 senedir alıştığımız tabloyu sergilemekten çok başka arayışlar içindeydi bunun sebebi için Galatasaray’ın orta alanda yaptığı pres ve iki kat olan oyun disiplini ve hırslarıydı diyebilirim , aslında her iki takımı da kutlamak gerekir çok centilmence bir maç oynadılar hiç bir sorun çıkmadı.

Galibiyeti kaçıran takım ise kesinlikle Galatasaray net 4 gol pozisyonundan yararlanamadı, heleki hakan şükür çok kolay bir pozisyonu gole çeviremeyerek Galatasarayı galibiyet kapısından döndürdü.

Sonuç olarak Ali Sami Yendeki rövanş maçı da Kadıköy’deki maç gibi nefesleri kesecek, avantaj Galatasaray’da ikinci maçtaki favorim ise avantajlı olan Galatasaray. Çok iyi bir yoldalar umarım devam ederler...

 
Toplam blog
: 29
: 526
Kayıt tarihi
: 31.12.07
 
 

Şafak Soysal Ünıverste öğrencısıyım, yazı yazmayı ve okumayı cok sevıyorum sanırım bu kadarı yeter..