Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '13

 
Kategori
Astroloji
 

11 - 17 Şubat: Bu hafta her konuda olumlu, önemli değişimler olabilir!

11 - 17 Şubat: Bu hafta her konuda olumlu, önemli değişimler olabilir!
 

Astroloji


Bir süredir Plüto Oğlak burcunda iyi konumdaydı ama bu hafta Plüto aldığı olumlu açılarla süper bir konuma geliyor ve Oğlak burcunu sembolize eden her şeyi olumlu yönden etkiliyor. Bilhassa iş dünyası, Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler eskimiş değerleri dönüştürmeye çalışıp yeni girişimlerde bulunabilirler. Her konuda yeni projeler, yeni fikirler otorite sahibi kişiler tarafından ortaya atılabilir. Başkan ve otorite sahibi kişiler bankacılık, vergiler ve borç paralar konularında çok iyi etkiler almaktalar ve bu iyi etkileri çevrelerine de yansıtmaktalar.

Venüs ise bir süredir Kova burcunda kötü konumdaydı bu hafta da Kova burcunda kötü konumda olmaya devam ediyor. Kova burcunu sembolize eden her şey Venüs'den olumsuz etki alabilir. İnsanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, hümanist ve özgürlükçü kişiler ikili ilişkiler, diplomatik ve para konularında açgözlü, talepkar, kendi isteklerine düşkün kişilerden kötü etki alabilirler. Ayrıca teknolojik konularda parasal açıdan problemler çıkabilir. Kararsız ve kendi isteklerine düşkün insanlar yüzünden bilimsel yada teknolojik konular kötü yönde etkilenebilir. Grup ve organizasyonlar içersinde de para ve ikili ilişkiler yüzünden problemler çıkabilir.

Güneş de Kova burcunda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri kötü konumda olduğundan insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar, hümanist ve özgürlükçü kişiler nüfuzlu insanların gururlu, kibirli ve egoistçe yaklaşımlarından kötü etkilenebilirler. Nüfuzlu insanlar bilimsel ve teknolojik konularda da baskın olmaya çalışabilirler.

Neptün bu hafta da  Balık burcunda Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kötü konumda olduğundan Büyük kurum ve kuruluşlarda (hastane, hapishane, özel yada kamu kurum ve kuruluşları, hayırsever kurum ve kuruluşlar, vs.) karışıklık, bulanık olaylar, aldanma ve aldatılmalar, hayalkırıklıkları olabilir. Bağımlılık yapan maddeler (uyuşturucu ilaçlar, alkol, vs.) ile ilgili bulanık olaylar, karışıklıklar yada aldanma ve aldatılmalar da ortaya çıkabilir.

Ay Pazar günü Boğa burcunda kötü konumda olduğundan para konularıyla uğraşanlar üretken insanlardan kötü etkiler alabilirler. Pazar günü üretimle uğraşan kişilerin verimleri düşebilir. Ayrıca Pazar günü vatansever kişilerin aşırı duyarlı oluşu insanlık ve demokrasi adına uğraşanlara, özgür düşünceli kişilere, teknolojik konularla uğraşanlara kötü yönde yansıyabilir.

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 11 - 17 Şubat haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlr sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yükselen Koç

Ay 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 10.evde bütün bir hafta çok iyi : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 11.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 11.evde bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen Boğa

Ay 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 9.evde bütün bir hafta çok iyi : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 10.evde bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Yükselen İkizler

Plüto 8.evde bütün bir hafta çok iyi : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 9.evde bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yengeç

Plüto 7.evde bütün bir hafta çok iyi : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 8.evde bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Aslan

Plüto 6.evde bütün bir hafta çok iyi : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 7.evde bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Başak

Plüto 5.evde bütün bir hafta çok iyi : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 6.evde bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

AY 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Terazi

Plüto 4.evde bütün bir hafta çok iyi : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 5.evde bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Akrep

Plüto 3.evde bütün bir hafta çok iyi : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 4.evde bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularındaruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Yay 

Plüto 2.evde bütün bir hafta çok iyi : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 3.evde bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 6.evde Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde bütün bir hafta çok iyi : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Plütonun iyi konumda oluşu size fiziksel açıdan kuvvet veriyor.)

Güneş 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 2.evde bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları.

Ay 5.evde Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Yükselen Kova

Güneş 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık.

Venüs 1.evde bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Neptün 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarımız, mal-mülk konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve
hayalkırıklıkları.

Ay 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 12.evde bütün bir hafta çok iyi : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü. (Gizli düşmanlarınıza yada sıkıntı ve sorunlarınıza karşı iradeli ve güçlü olacaksınız.)

Yükselen Balık

Neptün 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kolay etkilenmek (aşırı duyarlı olmak), aldatan veya aldatılan konumunda olmak, belirsizlik, karışıklık, sorumluluktan kaçış, düşüncesizlik, bulanıklık, nedensiz korkular, endişe, kuruntu ve hayalkırıklıkları. (Yeni başlangıçlar hayalkırıklığı yaratabilir)

Ay 3.evde Pazar kötü :  İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında ruh haline göre davranmak, değişkenlik, tembellik, aşırı duyarlılık ve güvensizlik.

Plüto 11.evde bütün bir hafta çok iyi : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda keskin, nüfuz edici, eskimiş değerleri dönüştürücü, analiz edici, iradeli, güçlü.

Güneş 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında ego, gurur, kibir, egoistlik, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, baskınlık. (Gurur, kibir ve egoistlik yüzünden gizli düşmanlarınız veya sıkıntı ve sorunlarınız artabilir.)

Venüs 12.evde bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar konularında kararsızlık, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük. (Gizli düşmanlarınız yüzünden para kaybı olabilir.) 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..