Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '06

 
Kategori
Basketbol
 

12 Dev Yürekli Adam

2006 Dünya Basketbol Şampiyonası başlamadan önce bir çok tartışmaya sahne oldu.Tanyeviç’in taktik kapasitesi, Hidayet, Mehmet, Kerem, Hüseyin, Mirsad’ın takımda olmayışı, herkesin kafasında bir çok soru işaretine sebep olmuştu.

Sanılanın aksine 12 Dev Adam, üst üste yaptıkları üç maçta gösterdikleri müthiş performansla tüm endişeleri yerle bir etti. Özellikle son maçta, Brezilya’nın sert oyununa, hakem Andy Rush’ın Barossa’ya çaldığı bol keseden faullere, çarçabuk gelen hücum faullere rağmen iyi savunmayla maçı kazandılar.

Maçın en iyilerinden biri North Carolina’da oynayan Engin Atsür’dü. İyi savunma yaparak, beklenenin üstünde bir performans gösterdi. En iyi skorer Serkan, maçtan 6 saat önce topa basarak sakatlanmasına rağmen oynayan takımın abisi İbrahim Kutluay, dirseği şişip, beli incinen Kerem, Kaya Peker, parmağı çıkmasına rağmen oyuna devam eden Ermal galibiyete damgalarını vurdular.

Üç maçta galibiyet alarak grup ikinciliğini garantileyen takımımız, ağabeylerinin performanslarının üstüne çıktılar. Son iki maçta da çıtayı düşürmeden ilerleyeceklerine şüphe yok.

Alkışlar 12 dev yürekli adam!
 
Toplam blog
: 44
: 1522
Kayıt tarihi
: 22.08.06
 
 

Hayat akıp giden upuzun bir ırmak, bu ırmakta bazen bir akıntıya koyveriyoruz kendimizi, nereye çarp..