Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '07

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

14,5 Şubat antisevgililer günü eylem planı

14,5 Şubat antisevgililer günü eylem planı
 

Ey sevgililer günü münasebetiyle takviminin 14 Şubat’ını 13 Şubat sabahından yırtıp da direkt 15 Şubat’ı asan 14 şubatzede kardeşlerim!!!

O günü 14.5 Şubat antisevgililer günü ilan ediyor ve bu sevgililer gününü de ıskalayan değerli vatandaşımı ve bir sevgilisi olup da 14 Şubat’ta yanında olamayanlar için, 14, 5 Şubat antisevgililer gününde yapılacak etkilik önerilerimi sunuyor ve önerilerinizi bekliyorum. (mümkünse klasik önerilerde bulunmayalım)

14, 5 Şubat Antisevgililer günü eylem planı:

1) Semt pazarları gezilerek çürük domates ve yumurta stok edilecek; şehirlerin buluşma, eğlence ve gezi yerlerinde sabah namazını müteakip mevzilenmek şartı ile yan yana görülen her dişi ve erkek hedef seçilecek.

2) Sevgili olduğu önceden tespit edilen çiftlerin cep telefonlarına “sevgilin seni boynuzluyor” mesajı atılarak ayrılmaları hedeflenecek ve ardından ayrılan bireylerin 14.5 Şubat örgütüne dahil ettirilmesi sağlanacak.

3) Cumhurbaşkanına kamuoyu baskısı yapılarak başbakana Anayasa fırlatması sağlanacak ve ülkede kriz yaratılarak gündem değiştirilecek, borsa düşecek dolar fırlayacak ve hediye alınamayacak, çiftler arası kriz yaratılacak, burunlarından getirilecek.

4) Asker darbe yaptı söylentisi çıkarılarak 14 Şubat’ta sokağa çıkma yasağı olmasına çalışılacak, bu başarılamazsa bir gün öncesinden ev ev dolaşılarak nüfus sayımı var diyerekten vatandaşın sokağa çıkması engellenecek ve sevgililerin hediyeleri ellerinde patlatılacak.

5) Futbol federasyonu önünde eylem yapılarak aynı gün Fenerbahçe-Galatasaray ardından yenen ile de aynı gün Beşiktaş’ın maç yapması sağlanarak özellikle erkek olanların ilgisi çekilmek suretiyle kızların tek başlarına kalması hedeflenecek..

6) Deprem hocalarıyla irtibata geçilerek 14 Şubat’ta deprem olacağını medya aracılığıyla kamuoyuna duyurulması sağlanacak ve toplumda tedirginlik yaratılacak.!!! (cık bu olmadı, şimdi bu söylenti sonrası kimse evde durmaz özelliklen sevgililere daha uzun bir arada vakit geçirme yolu açılır ki buda iyi olmaz o nedenle bu maddeyi eylem planından çıkaralım)

7) İSKİ su depolarına bol miktarda boya katılarak 14 Şubat için sabah süslenme telaşına düşen buldumcukların görünen yerlerinin boyanması hedeflenecek ve bu sayede 1. maddede öngörülen planın işletilmesinde hedef seçileceklerin kolay tespit edilmesinin yolu açılacak.

8) Göçmen turistlerden ülkemize gelen ve sadece sevililere bulaşan 14 Şubat virüsü olduğu Sağlık Bakanlığı kanalıyla duyurulacak ve bu sayede 14 Şubat buldumcuklarına vebalı muamelesi yapılarak halimize şükredilecek.

9) Elimizde olmayan nedenlerden dolayı 14 Şubatın daha ileri bir tarihe ertelendiğini TRT kanalı ve belediye anonsları ile vatandaşa iletilmesi sağlanacak ve sevgililere takvimin doğusundan bir gün seçmeleri şeklinde baskı yapılacak.

10) Yarın bir gün sevgilisi olacak olanlar ya da sevgilisi olup da ileri bir tarihte buluşacak olanlar bu eylemin içinde olduklarını inkar edecek gerekirse örgütü satacak ve ihbarcı hüviyeti ile aftan faydalanacak..

Saygılarımla

Fotoğra;http: //images.google.com.tr/images? q=protest sitesinden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 21
: 1643
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İnsan ilişikileri, doğa, çevre, kent yaşamı, siyaset ve güncel konular hakkında okumayı ve çalışm..