Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1958 doğumlu. Mühendislik eğitimi aldı. Teknik alanda çalışırken kültürel konulara ilgisini sürdürdü. Sanatsal eleştiri ve ürün denemeleri yaptı. Yaşadıklarını, okuduklarından seçtiklerini, kazandığı deneyimi 2000'li yıllarda yaşayanlardan biri olarak; “2000+X, Uzun Bir Arayışın Kısa Öyküsü” adlı çalışmasında topladı. ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
"Muhammed" Bir sene gecikmeyle vizyona girdi...

Filmin tanıtımı için teşekkür etmek ve gözüme çarpan iki noktayı bildirmek istedim. Filmin bütçesi 30-40 milyon dolar, Çağrı filminin yönetmeni de Mustafa Akad olmalı. Büyük rakamlar ve benzer adlar insanı yanıltabiliyor. Sinema çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

29 Ekim 2016 05:09
Gabriel Garcia Marquez ve mirası

Marquez'in mektubu üzerine söylenecek çok söz olabilir. Ama "eserlerinin çok daha fazla önüne geçti" yorumu açıklama gerektiriyor. Yapıtlarına açılacak yeni bir kapı olduğu söylenebilir mi?

26 Nisan 2014 07:44
Akil insan heyetinde yer alan KESK Başkanı Özgen istifa etmelidir...

Barış ve yeni anayasa süreçleriyle ilgili kuşkular haklı nedenlere dayanıyor olabilir. Özgürlükçü ve demokratik bir anayasa yapmak istediğini söyleyen yöneticiler nedense mevcut anayasa ve yasalarla bile sağlanabilecek iyileştirmeleri uygulamakta pek aceleci davranmıyorlar. Sağlıklı bir sonuç için geniş bir uzlaşma gerekirken meclis içinde bile sağlıklı bir ortam yaratmıyorlar. Akil insanların katkısının ne olabileceği konusunda benim de kuşkularım var. (Akil keçiler/Mehmet Arat http://blog.milliyet.com.tr/akil-keciler/Blog/?BlogNo=410433) Ama yine de bazı olumsuzlukları gören kişilerin istifa etmek yerine yanlışları ve düzeltme yöntemlerini dile getirmelerinin daha anlamlı olacağını düşünüyorum. Durumun acı bir özetini yapan yazınız için teşekkürler.

13 Nisan 2013 07:47
 
Toplam blog
: 72
: 274
Kayıt tarihi
: 08.01.12
 
 
 
 

 
"Sanat Dünyası" http://blog.milliyet.com.tr/sanat-dunyasi/Blog/?BlogNo=354971