Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '22

 
Kategori
Astroloji
 

25 - 31 Temmuz 2022 Astroloji

25 - 31 Temmuz 2022 Haftalık Burç Astroloji: 28 Temmuz Merkür ve Uranüs Dikkat! 31 Temmuz Haftanın ve Ayın En Yoğun Günü!
 
Hafta boyu Merkür, Satürn ve Uranüs düşük katsayıda olacağından bu transitler hangi evlerimizdeyse o konulara dikkat etmek gerekebilir. Merkür Transiti hafta boyu Aslan burcunda olup Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarını olumsuz etkilerken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlara çeşitli fırsatlar sunabilir. 
 
Tr (Transit) Merkür bilhassa 28 ile 31 Temmuzda -2 katsayısında olup her türlü hilekarlığı, dedikodu, casusluk ve hacker faaliyetlerini sembolize etmektedir. Bu durumdan önce Aslan, Boğa, Akrep, Kovalar olumsuz etkilenirken 31 Temmuzda Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, İkizler, Başak, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar da olumsuz etkiler almaya başlayabilir. Yani Merkür Transiti olumsuz etkisini 31 Temmuzda daha da genişletebilir. Natal Marsı Koç ve Terazi olanlar ise Merkürün bu olumsuz etkisinden fayda sağlayabilirler. 
 
Genel olarak hafta boyu Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçlarının Merküryen kişilere, Natal Marsı Koç, Terazi olan kişilere bilgi, belge ve sahtecilik konularında dikkat etmeleri gerekebilir. 
 
31 Temmuzda Dünyanın muhtelif yerlerinde dikkate değer olumsuz hava koşulları ve kazaları (hava, kara, deniz, uçak, füze, vs) olasıdır. Natal gezegenleri Merkür yönetiminde olan Başak ve İkizler burçlarının varsa hastalıkları nüksedebilir. Merküryen hastalıkların başında akciğer, solunum yolları, sinir sistemi geldiğinden bu tür hastalıklarda artışlar gözlenebilir. Yada Sinir sistemini ve solunum yollarını olumsuz etkileyecek Covid benzeri yeni bir hastalık ortaya çıkabilir.
 
Satürn Transiti hafta boyu ama bilhassa 26, 27, 29, 31 Temmuzda -2 katsayısında olacağından Tr Satürn hangi evimizdeyse o konularda otoriteyle (hayatımızda emir veren kişiler, anne/baba, patron, yönetici, yargıç, savcı, vs) başımız derde girebilir. Davalıksak hakimle, kiracıysak ev sahibiyle yada yöneticiyle, haylaz bir çocuksak anne ve babamızla, öğretmenimizle, işçiysek patronumuzla başımız derde girebilir.
 
Hafta boyu Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar Tr Satürnden son derece olumsuz etkiler alırken Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. 
 
Satürn düşük katsayıda ülkeler arası engel, yasak ve ambargoları sembolize etmektedir. Ayrıca Covid benzeri hastalıklar yüzünden de ülkeler birbirlerine engel, yasak ve ambargolar uygulayabilir. 26, 27, 29, 31 Temmuzda her türlü iletişim ve ulaşımda hatta internette iletişim ve sorunlar yaşanabilir.
 
Hafta boyu ve bilhassa 25, 26, 28 Temmuzda Tr Uranüs -2 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar son derece olumsuz etkiler alabilirler. 
 
28 Temmuz Merkür ve Uranüs Yüzünden Uçak, Füze Kazalarına Dikkat!
 
28 Temmuz hem Merkür hem de Uranüs -2 katsayısında olup Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. 28 Temmuzda bir takım tehlikeli laboratuvar deneyleri olabilir ve bu deneyler insanları olumsuz etkileyebilir. 28 Temmuzda elektronik alet kazaları yüzünden uçaklar ve/veya füzeler düşebilir. 28 Temmuzda internet ve bilgisayar arızaları da gündeme gelebilir. 28 Temmuzda bozuk aletleriniz varsa tamir ettirmeniz tavsiye olunur.
 
28 Temmuzda Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Aslan burcundaki Güneş ve Ay.dan (+3) son derece olumlu etkiler alabilirler. Tr Güneş ve Aydan olumlu etki alan ülke ve kişilerin kendi güvenliklerini ve verimlerini üst düzeye çıkarmaları beklenebilir.
 
30, 31 Temmuz Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Uranüsden olumsuz etki alan Venüs, Ay, Merkür, Plüto, Satürn, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik patlamalar, toprak kaymaları, göçükler, yangın ve patlamlar, şiddet ve terör olayları, olumsuz hava koşulları ve kazaları, iletişim problamleri, uçak kazaları, hacker saldırıları, protestolar, ayaklanmalar olabilir. 
 
25 Temmuz Haftası boyunca Başak, Kova burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken Yay, Terazi burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.
 
Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır.
Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.
 
Yükselen Koç ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 5.ev Güneş, Ay Süper, 2.ev Uranüs, 5.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 11.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Boğa ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 4.ev Güneş, Ay Süper, 1.ev Uranüs, 4.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 10.ev Satürn Dikkat)
Yükselen İkizler ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 3.ev Güneş, Ay Süper, 12.ev Uranüs, 3.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 9.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yengeç ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 2.ev Güneş, Ay Süper, 11.ev Uranüs, 2.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 8.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Aslan ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 1.ev Güneş, Ay Süper, 10.ev Uranüs, 1.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 7.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Başak ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 12.ev Güneş, Ay Süper, 9.ev Uranüs, 12.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 6.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Terazi ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 11.ev Güneş, Ay Süper, 8.ev Uranüs, 11.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 5.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Akrep ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 10.ev Güneş, Ay Süper, 7.ev Uranüs, 10.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 4.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Yay ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 9.ev Güneş, Ay Süper, 6.ev Uranüs, 9.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 3.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Oğlak ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 8.ev Güneş, Ay Süper, 5.ev Uranüs, 8.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 2.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Kova ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 7.ev Güneş, Ay Süper, 4.ev Uranüs, 7.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 1.ev Satürn Dikkat)
Yükselen Balık ---------------------------------------------------------------------
(28 Temmuz 6.ev Güneş, Ay Süper, 3.ev Uranüs, 6.ev Merkür Dikkat, Hafta boyu 12.ev Satürn Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..