Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '21

 
Kategori
Astroloji
 

31 - 06 Haziran 2021 Astroloji

31 - 06 Haziran 2021 Haftalık Burç Astroloji: 05 Haziran Haftanın En Yoğun Günü! Mars, Uranüs ve Plütona Dikkat!
 
05 Haziran -10 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olup Tr Mars, Uranüs ve Plüton -2 katsayısında olacaktır. Mars, Uranüs ve Plüton yüzünden 05 Haziranda zayıf fay hatlarında Çok Şiddetli depremler ve olumsuz hava koşulları (Fırtına, Kasırga, Dolu, Sel, Sis, vs) ile iletişim ve Ulaşım kazaları görülebilinir. (Haziran 2021 burç)
 
Mars Transiti hafta boyu düşük katsayıda olup bilhassa 05 Haziranda -2 katsayısında olacaktır. Tr Mars hafta boyu bütün burçları ama özellikle Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Özellikle 05 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanların Tr Mars hangi evlerindeyse o konularda Marsiyen kişilere, kavga, tartışma, saldırı ve kazalara dikkat etmeleri gerekebilir. Natal Güneş ve Marsı Koç burcunda olanların Tr Mars yüzünden bilhassa 05 Haziranda katsayıları -2 birim düşeceğinden her zamankinden daha agresif ve sinirli olmaları söz konusu olabilir. Bu durum kişilerin katsayılarına göre değişebilir. Hafta boyu ve bilhassa 05 Haziranda Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlara anlayışlı olmamız gerekebilir. (haftalık burç)
 
Dünya genelinde Tr Mars yüzünden askeri konularda, ülkelerin toprak paylaşımları ve sınırları konularında, sosyal ve siyasi konularda, doğalgaz, petrol ve madenlerle ilgili yer altı kaynaklarıyla ilgili konularda kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Özellikle 05 Haziranda Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerin Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç olan ülkelere dikkat etmesi gerekebilir. Hafta boyu ama özellikle 05 Haziranda Boğa burcu ülkelerin toprak paylaşımları konularında olumsuz etkiler alması söz konusu olabilir. Boğa burçlarının Marsdan gelecek olası olumsuz etkileri nötürlemek için Boğa burcunun olumlu özelliklerini (paylaşımcı, sevgi dolu olmak) ön plana çıkartmaları gerekebilir. Boğa burçlarının özellikle 05 Haziranda katsayılarına göre talepkar olmamaları gerekebilir. Aynı şekilde Koç, Terazi ve Akrep burçlarının da 05 Haziranda olumlu özelliklerini ön plana çıkartmaları Tr Marsının olumsuz etkisinden kurtulmalarını sağlayabilir. (haftalık astroloji) (2021 haftalık burç)
 
05 Haziranda Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkelerin Tr Marsa çok dikkat etmeleri gerekebilir. Bu ülkelerin hafta boyu ama özellikle 05 Haziranda Marsiyen konulardan olumsuz etkiler alması söz konusu olabilir. 05 Haziranda Boğa burcu ülke ve grupların da olası Terör örgütlerinin saldırılarına çok dikkat etmeleri gerekebilir. 05 Haziranda Natal Güneşi Akrep  olan ülkelerin Natal Marsı Koç olan gruplar arasındaki askeri konulardaki sürtüşmeleri artabilir. (Haziran astroloji)
 
Hafta boyu ama bilhassa 05 Haziranda Akrep burcu kişilerin de Tr Marsdan olumsuz etkiler alması olasıdır. Bilhassa 05 Haziranda Akrep burcu kişilerin Koç burcu kişilerle tatışması olasıdır. (2021 Haziran burç) (Haziran 2021)
 
Hafta boyu ve Bilhassa 05 Haziran Uranüse Dikkat!
 
Hafta boyu Uranüs Transiti de -2 katsayısında olup bilhassa 05 Haziranda insan ve doğaya olumsuz etki edecek bir takım bilimsel gelişmeler, silah ve teknolojiler gündeme gelebilir. Hafta boyu ama özellikle 05 Haziranda asi ve aykırı grup ve kişilerin protestoları gündeme damgasını vurabilir. Hafta boyu ve özellikle 05 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı huzursuz edici olumsuz etkiler alabilirler. 05 Haziranda Natal Güneş ve Marsı Akrep burcu kişiler Tr Uranüsden huzursuz edici etkiler alabilir. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 05 Haziranda Tr Uranüs yüzünden Kova burcu ülkelerin içi karışabilir. Örneğin bu ülkelerde protesto gösterileri hatta asi ve aykırı kişilerin terör eylemleri gündeme damgasını vurabilir. 05 Haziranda Natal Güneşi Boğa Marsı Aslan olan ülkelerde Tr Uranüsden aldığı olumsuz etkiyle asi ve aykırı kişilerin protesto eylemleri güne damgasını vurabilir. 
 
Uranüs elektronik aletleri de sembolize ettiğinden 05 Haziranda elektronik alet kazaları, internet sorunları, uçak kazaları da olabilir. 
 
05 Haziran Plütona Dikkat! 
Hafta boyu ama bilhassa 05 Haziranda Tr Plüton -2 katsayısında olacağından Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Kova olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Başak, Balık olanlar çeşitli fırsatlar elde edebilirler. 
 
Plüton 05 Haziranda -2 katsayısında bilhassa Koç ve Terazi burçlarını çift yönde olumsuz etkileyecektir. Tr Marsdan ötürü zaten katsayısı düşük olan Koç burçları 05 Haziranda Plütonun (Akrep burcu) olumsuz yıkıcı etkisini kendilerine çekebilirler. 
 
05 Haziranda Natal Marsı Balık olan ülkelerin Plütonu sembolize eden nükleer enerji çalışmalarını hızlandırması olasıdır. Natal Marsı Başak olan ülkelerde çeşitli radyasyon sızıntıları büyük boyutlara ulaşabilir. 05 Haziranda Tr Plüton yüzünden bilhassa Koç ve Terazilarin hayatında ölümcül olumsuz değişimler meydana gelebilir. 
 
Hafta boyu ama özellikle 05 Haziranda Terazi burcu ülkeler de Tr Plütondan olumsuz etkiler alabilir. Terazi burcu ülkelerin içinde olumsuz değişimler, terör saldırıları olabilir. 
 
05 Haziranda Plütonik ve Uranüsyen ölümcül deneyler hem insanların sağlığını (Koç - fiziksel sağlık) hem de toplumların (Terazi) sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Hatta Tr Plütonun Başak ve Balık burcuna vereceği fırsatlarla 05 Haziran için yeni bir salgın başlangıcı denebilir. Bu yeni salgının temelleri 29 Mayısda (Tr Plüton -2) atılmış olabilir.
 
05 Haziranda Koç burcu ülkelerin hem kendilerini hem de başka ülkeleri olumsuz etkilediği görülmektedir. 
 
05 Haziranda Terazi burcu kişilerin Tr Mars ve Plütona dikkat etmesi gerekebilir ancak kişilerin Natal gezegenlerinin katsayıları da önemlidir. 
 
01 Haziran Ay Transiti +4 Katsayısında Süper!
 
Haftanın en yüksek katsayılı transiti 01 Haziranda +4 katsayısıyla Ay'dır. 01 Haziranda bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda verim ve güvenlik açısından olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Yükselen Aslan Natal Marsı İkizler olan bir kişinin Tr Ay 7.evinde olacağından bu kişi evliyse eşinden kaynaklı yada ortağı varsa ortağından kaynaklı ev, aile (4.ev), çocuklar (5.ev), kariyer (10.ev), plan ve projeler (11.ev) ile ilgili verim ve güvenlik artışı yaşayabilir.
 
Hafta boyu Natal Marsı İkizler ve Yay olanlar Tr Neptün ve Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilirler. Jüpiter bolluk, bereket ve başarı verirken, Neptün ise merhamet ile yardıma muhtaç kişilere yardıma koşma duygusunu vermektedir. Özetle 31 Mayıs haftasında Natal Marsı İkizler, Yay olan kişilerin yardımlaşma ve başarı hikayaleri medyaya yansıyabilir.
 
05 Haziran Astro Carto Grafide Tr Venüs, Mars, Satürn, Uranüsden olumsuz etki alan Mars, Venüs, Merkür, Plüto, Neptün çizgilerinin geçtiği bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, şiddet ve terör olayları, ülkelerin toprak paylaşımlarıyla ilgili saldırıları olabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -----------------------------
(05 Haziran 4.ev Mars, 2.ev Uranüs, 10.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Boğa -----------------------------
(05 Haziran 3.ev Mars, 1.ev Uranüs, 9.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen İkizler -----------------------------
(05 Haziran 2.ev Mars, 12.ev Uranüs, 8.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Yengeç -----------------------------
(05 Haziran 1.ev Mars, 11.ev Uranüs, 7.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Aslan -----------------------------
(05 Haziran 12.ev Mars, 10.ev Uranüs, 6.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Başak -----------------------------
(05 Haziran 11.ev Mars, 9.ev Uranüs, 5.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Terazi -----------------------------
(05 Haziran 10.ev Mars, 8.ev Uranüs, 4.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Akrep -----------------------------
(05 Haziran 9.ev Mars, 7.ev Uranüs, 3.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Yay -----------------------------
(05 Haziran 8.ev Mars, 6.ev Uranüs, 2.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Oğlak -----------------------------
(05 Haziran 7.ev Mars, 5.ev Uranüs, 1.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Kova -----------------------------
(05 Haziran 6.ev Mars, 4.ev Uranüs, 12.ev Plüton Dikkat!)
Yükselen Balık -----------------------------
(05 Haziran 5.ev Mars, 3.ev Uranüs, 11.ev Plüton Dikkat!)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..