Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '09

 
Kategori
Magazin
 

3K’lı erkek modası

3K’lı erkek modası
 

Nasıl 3G’li telefonlar artık daha makbul ise 3K’lı yani Karizmatik, Kültürlü, Kariyerli erkekler daha çok tercih ediliyor. Sakın yanlış anlaşılmasın karizmatik olmak için çok yakışıklı olmaya, kültürlü olmak için Oxford mezunu olmaya ya da kariyerli olmak için mutlaka büyük bir şirketin genel müdürü olmaya gerek yok.

İşte size 3K’lı erkek örnekleri:

Mustafa Sarıgül: Çok yakışıklı olmasa da eli yüzü düzgün, bakımlı, kendine has tarzı var ve sokakta yürürken bakışların üstünde toplanmasını sağlayabiliyor. Oxford’dan mezun olmasa da Erzincan’ın bağrından kopup Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirmiş, kurtların dolandığı siyasi hayata atılacak kadar da her konuda bilgi ve birikime sahip. Büyük bir holding sahibi olmasa da tüm Türkiye’yi yönetmeye aday bir parti başkanı.

Mehmet Aslan: Kabul etmek lazım kendisi çok yakışıklı ama onu karizmatik yapan çok yakışıklı oluşu değil, kendine has konuşmaları, yaşından olgun fikirleri ve küçük yaşta limon satarak ticaret hayatına başlaması. Oxford mezunu olmasa da Boston ve Sorbon mezunu 3 yabancı dil biliyor. Her ne kadar babasının trilyonluk mirasına konsa da çalışmayı elden bırakmamış, kariyerine dizi, reklam ve filmlerde oynayarak devam etmiştir.

İrfan Değirmenci: Fox Tv’de sabahları sunuculuk ve spikerlik yapan İrfan Değirmenci’nin kendine has duruşu ve sunuş stili karizmatik olmasını sağlıyor. Televizyonların yeni ve genç yüzü İrfan Bey’in her konuda fikir sahibi oluşu, birbiriyle hiç alakası olmayan iki haberi bile birbirine en iyi şekilde bağlaması onun ne kadar kültürlü olduğunun göstergesi. Büyük bir holding sahibi olmasa bile Çalar Saat Programının sunucusu oluşu, muhabirlik geçmişi kendisinin kariyerini perçinliyor. Eminim ki, daha büyük işlere imza atıp kariyerinin zirvesine çıkacaktır.

Verdiğim örneklerin iyi anlaşılması için herkesin tanıdığı insanlardan olmasına dikkat ettim. Yoksa 3K’lı erkek olmak için illaki ünlü olmak gerekmiyor. Ünsüz insanların arasından da 3K’lı erkekler çıkabilir.

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..