Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '09

 
Kategori
Güncel
 

Bbg Zedeler!

Bbg Zedeler!
 

'Çakma BBG' lakaplı BBG Zedeler, bunca acı dolu gündem haberlerinin arasından sıyrılmayı başarıp sonunda istemedikleri şekilde meşur oldular. Ancak olayın sanıldığı gibi fuhuşa zorlanma yada çıplak görüntülerin para karşılığı satılması olmadığı, bütün olayın teknik aksaklıklardan ötürü evde kalan kızlara verilen sözlerin tutulmayışı olduğu, Seda Sayan'ın programında iyice anlaşıldı. Anlaşılan o ki, olaylar basına çok yanlış aksetmiş. Allah'tan Seda Sayan hayırlı bir program yapıyor da insanlar olayların iç yüzünü anlayabiliyor.

Bence bu olayda hem yapımcı firma hem de evde kalan yarışmacı kızlar BBG Zede olmuşlar. Bir de yarışma yarışma diyorlar oysa ki yarışmanın formatı belli değil. 9 genç kız bir evde toplanıyor ama bu kızlar neye göre yarışıyor ne için yarışıyor bir türlü anlamış değilim. Biz evdeyiz yarışmasının sitesine bile girdim ama sitede yarışmanın amacını anlatan tek bir yazı bulamadım.

Sonuçta amacı belli olmayan bir yarışmanın kurbanlarını para ve kontör karşılığı kim niye izlesin ki? İşin içinde başka bir şey yoksa tabii ki ! :) :) :)



 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..