Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Aykut Kocaman ve Kadro Seçimi.

Aykut Kocaman ve Kadro Seçimi.
 

..


Aykut Kocaman’a şaşırmak elde değil. Sezon başında transfer ettiği Dia ve Stoch için benim istediğim sistemin oyuncuları, bizi daha çabuk karşı kaleye taşıyacak önemli futbolculardır diyordu. Oynanan o kadar maçtan sonra bu iki oyuncuyu bir kez bile ilk 11 de oynatamadı. Oynatamadığı gibi bu iki oyuncuyu birbirlerinin yedeği yaptı. Ve tüm FB’lilerin de olduğu gibi benim de düşüncem Dia’nın sağ, Stoch’un ise sol kanatta ilk 11’de sahaya çıkmasıdır.
2.olarak sezon başından beri değişim dendi. Fenerbahçe’de değişen hiçbir şey yok. Alex sistemine uymuyor mu? Uymuyorsa oynatmayacaksan. Nerdeyse her hafta Alex konularında eleştirildin Alex her hafta ilk 11’de sahaya çıktı. Varsa kafandaki değişimin uygula başarısız olur sanda bırak görevi bu kadar basit, ama yapacaklarını yap.
Cristian’a gelince para mı veriyorlar oynatman için ne var bu oyuncuda. Değil ilk 11’de Mehmet Topuz, Özer, Selçuk, Emre gibi orta sahada oynayacak oyuncular var iken 18 kişilik kadroda bile yeri yok.
Anlamadığım bir başka konu ise Caner ilk 11’de başladığı maçlarda defans yönü zayıf oranın oyuncusu değil diyorlar ve bunları diyen spor yazarları da var. Santos’a ne diyeceksiniz peki, fizik açısından yetersiz, ağar çok adam kaçırıyor bence son derece gereksiz bir oyuncu. Anladığım kadarıyla Aykut Kocaman yanıla yanıla ideal kadroyu bulacak ama İnşallah doğru kişileri oynatır. Takımda Kazım, Dia var iken Mehmet Topuz gibi kaleye gidemeyen, çizgiye inemeyen birinden sağ kanat oyuncusu yaratmaz. Kadro. Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Blica(Yobo), Caner, Dia, Mehmet Topuz Emre, Stoch, Özer, Niang
Bakınca muhteşem bir kadro ama bu şekilde hiçbir zaman oynatılmadı. Stoch’u ortasaha ya kaydırıp ta kadro kurulabilir.Volkan, Gökhan Gönül, Lugano, Blica(Yobo), Caner, Kazım, Mehmet Topuz, Emre, Dia, Stoch, Niang.
Bu iki kadroda da görüldüğü gibi takımın sağ kanadında Mehmet Topuz’a, orta saha da ise Cristian’a yer yok.
 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..