Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '09

 
Kategori
Basketbol
 

Basketbolda casuslar var

Basketbolda casuslar var
 

Bir Fenerbahçeli olarak Efes Pilseni kutluyorum.

Oynadıkları oyunun yanında yaptıkları taktikler işlerine yaradı. Rakibi önce sinirlendir, sonra sonuca git. Antrönörleri Ergin Atama’nın tahrikleri de eklenince Fenerbahçe göz göre göre tuzağa düştü. Fenerbahçe Efes’i yenmiş şans diyordu Ataman. Tanjevicinde aslında ses tonu etkileyici. Ataman kadar tahrik edici cümleler kurabilirdi. Yapmadı çünkü Aziz Yıldırım yapmasına izin vermedi. Bir şampiyonluk için o kadar uğraşmaya değmez. Bu sene olmadık seneye oluruz düşüncesinde ki haklı.

Asıl konumuz: Bugün, yani 18.06 .2009 tarihinde çıkan habere göre (hurriyet) Futboldan sonra da baskette bir çete olduğu belirtiliyor. Röpörtajda Fenerbahçe’nin elinden şampiyonluğu alındı diyorlar. Serinin 3.maçında Fenerbahçe 15 sayı önde . Sonra Fenerbahçe kötü oynuyor Efes Pilsener farkı kapatıyor. Böyle söyleyip kesmemek gerekir. 15 sayı geriden aldıkları maçta , ben FBTV’DE seyrettim. Salomon topu sürüyor Efes Pilsenli basketçi Salomonu iteleyip topu alıp say atıyor. Fenerbahçeli basketçi blok yapıyor , faül çalıyorlar. Bu tip hareketler 2 kere oluyor. Efes 3-2 öne geçtiği mücadelede ise maç 68-68 iken uyduruk faüllerle işi bitiriyor. Futbolda 4 sene şampiyonluğumuz engellendi. Şimdi sıra Baskete geldi. Orda da Efes’i şampiyon yaptılar. Bizimkiler çok hatalı ama sonucu önceden belli olan seriler oynanmış be arkadaş.

Çok kritik karar sürecinde Fenerbahçe . Daum tecrübesini yaşadıktan sonra Tanjeviç’in gidip gitmemesinden şüpheliyim. Ondan sonra gelecek koçlar da Yugoslav hocayı aratabilirler.Yabancılardan ise Green’den vazgeçilebilir. Predziç ve Vidmar gitmeli David Smith kalmalı.Çok sakin düşünmeli yönetim. Basketbolda 2 sene şampiyon 1 sene 2.olmuşuz. Bu mantıkla gidilerek hamleler yapılmalı. Bi de basketbol casuslar da bulunmalı.

Aziz Yıldırım da güçlü duruşunu bozmamalı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..