Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '09

 
Kategori
Basketbol
 

Mrsiç'in üçlüğü Efes'i yedi bitirdi

Mrsiç'in üçlüğü Efes'i yedi bitirdi
 

Efes Pilsener ile Fenerbahçe Finalin 2.maçı için sahadaydı.

Efes Pilsen oyuna iyi başladı ve uzun zaman öyle götürdü. Fenerbahçeli oyuncularda ise konsantrasyon eksikliği+ kararsızlık söz konusuydu.Fenerbahçeliler topu eline aldıklarında atış mı yapayım yoksa pas mı vereyim diyene kadar süre bitiyordu.

Green’in ne kadar gereksiz olduğunu bir kez daha izledik. Türklerde bir tek Ömer Onan iyidi. Ömer Aşık sakat, form yakalaması uzun sürebilir. Semih ve Oğuz hakikaten kötüydü. Oğuz da umursamamazlık vardı. Fenerbahçe’yi Fener yapan Mirsad ve Mrsiçti. En kritik yerlerde 3’lüğü bulan Mirsad gemisini kurtaran kaptan gibiydi. Mrsiç ise tecrübesini konuşturdu. Soloman her ne kadar ribaund ve asist özelliğ fazla olsa da beğenmedim. Bayan baskette nasıl Birsel ve Sutton Brown varsa burda da Fenerbahçe 2 MM ile gidiyor.

Efes Pilsen yılların takımı . Saygımız sonsuz ama yaptıkları hiç hoş değil. Devid Smith’e teknik faül yaptırıp maçı kendi leyhlerine çevirmesi etik açıdan hiç hoş değil. Bu şekilde maç kazansalardı çok mutlu olacaklardı. Hakemleri çok beğeniyorlar ama takdir haklarını hep Efes Pilsenere karşı kullandılar. Efes basket attıktan sonra seyircilerin sevinmesi görüntü olarak güzeldi. Bu maçı kaybetseydik gene avantaj bizde olacaktı ;çünkü 2 maçımız bizim sahamızdaydı.

Son saniyedeki 3’lük hepimizi ayağa kaldırdı. Biz aslında dün Efes’i yenmedik. Efes’in yönetmini yendik. Seyircisini yendik. Oyuncularını yendik.

İstanbulda olanlar Fenerbahçe’yi yalnız bırakmasınlar, şampiyonluk seyretsinler.Efes'e karşı son 13 maçın12'sini kazanmak güzel bir duygu.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..