Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Bayram?

Bayram?
 

 

 

Bu gün arife. İstesek de istemesek de yarın bayram. 

İnsanın sevinmesi, yüzünün gülmesi, yarına umutla bakarak sevdiği sevmediği herkese “bayramın kutlu olsun” demesi gerekiyor. Bayramlar giderek ortak sevinç günleri olma işlevlerini kaybetti. Bir kısım insanlar tatil yörelerine kaçıyor, bir kısımda evde yok sansınlar diye hiç gürültü etmeden oturuyor. 

Bence neresinden bakarsanız bakın bayramlar kutlanılası günler olmaktan çıktı. En azından benim için. Kimse kusura bakmasın PKK terörüne yem ettiğimiz evlatlarımızın bir bir cenazeleri kalkarken ben bayram falan kutlayamam. 

Bu akşam büyük ihtimalle çocuklarını teröre kurban vermemiş, hatta onlara doğru dürüst askerlik bile yaptırmamış, evlat acısının ne olduğundan bihaber (Allah bildirmesin) birileri televizyona çıkıp suratlarına acizlerini saklayacak pembe maskeler takarak halkın bayramını kutlayacaklar. Belkide bu vesile ile PKK terörüne yem ettiğimiz evlatların yerlerine yenilerinin konması adına herkese ne kadar çocuk yapmalarını söyleyecekler. Hatta suratlarında sahte bir gülücük bile olabilir. Sonrada vazifesini yapmış insanların gönül rahatlığı ile istirahata çekilecekler. 

Orada, şehit evlerinde gözlerden kan akacak. 

Bu terör belası bitmeden, tutumları ile bu belayı başımıza saranlar adalet önüne çıkmadan bayram yapmayacağım. 

Siz, eğer şehitler sizin için kelleyse veyahut teröre yem olan evlatlarımız umurunuzda bile değilse bayramınızı gönül rahatlığı ile kutlayınız. 

İzmir 2011-08-29 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..