Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '12

 
Kategori
Futbol
 

Ben demedim mi Galatasaray şampiyon, diye...

Ben demedim mi Galatasaray şampiyon, diye...
 

 

Hey aslanlar aslanı, bir kez daha Fenerbahçeli Kanarya’yı yedin. Gerçi, o senin dişinin kovuğuna gitmez ama, şimdilik bu şampiyonlukla idare et.

Bu maçı ve şampiyonluğu akıllı olan kazandı.

İki, soğukkanlı olan kazandı.

Berabere kalmak Galatasaray’ı şampiyon yapacaktı. Bunu Fenerbahçe’de biliyordu. Ama şaşkın haldeydi. En büyük moral kaynağı, Alex’ten yoksun olarak sahaya çıktı. Büyük maçlarda, Derbi maçlarında Alex olmazsa Fenerbahçe kazanamıyor.

Bütün kamuoyu, ve boyalı basın Fenerbahçe’den yanaydı, güya Fenerbahçe %55 galipti… Gördüler… Son ana kadar boyalı basın Alex’ten ümidini kesmedi…”Alex oynayacak…” dendi. Biz oynayamaz, dedik. Dediğimiz doğru çıktı. Çünkü Alex sakattı… Aykut Hoca’da sakat bir insanın futbol oynayamayacağını biliyordu. Takıma koymadı. Bu aslında doğru karardı ama , Alex kurtarıcıydı. Son 10 dakikada ise artık kurtaramazdı…

Aykut Hoca son ümit olarak Semih’e sarıldı ama… Semih’te aylarca kulübede oturmanın sonucunda artık hamlaşmıştı… Ümit vermedi ve maçın sonunda takımdan çıkarıldı…

Takımlar :

FENERBAHÇE: Volkan , Orhan  (Mehmet Topuz dk. 88 ?) , Bekir, Yobo , Ziegler , Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu , Cristian  (Alex dk. 75 x), Dia , Stoch , Semih Şentürk  (Bienvenu dk. 75 x)    TEKNİK  GALATASARAY: Muslera , Eboue , Semih Kaya , Ujfalusi , Hakan Balta , Engin , Melo , Selçuk İnan , Riera , Necati  (Aydın dk. 63 ), Elmander  (Baros dk. 27 , Gökhan Zan dk. 82 ) 

Şeklinde saha çıktılar:
Maç : 0-0 Sonuçlandı ve bu sonuç Galatasaray’ın Şampiyon olmasına yetti.

Fenerbahçe’nin en büyük hatasını Dia yaptı; 66 dak.’da sarı kartı olan Dia, ikinci sarı kartı alınca, oyun dışı kaldı. Ve böylece takımının moralini sıfıra indirdi.

Dedim ki, akıllı olan kazandı… Kimin aklı bu?  Bana göre bu maçın en büyük galibi , takımını soğuk kanlı bir şekilde tutan, aynı zamanda, Fatih Terim’in cezasının ertelenmesinde  büyük rol oynayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dır… Galatasaray biraz da onun sayesinde Şampiyon’dur…

Fenerbahçe’lilerin maçtan sonra yaptığı şeyler ise rezalettir. Hamlıktır. Yok, Molotof kokteyli atmalar, koltukları sökmeler , sağa sola zarar vermeler; bunların Fenerbahçeli olduğuna bile inanamıyorum… daha olgun olabilirlerdi.

2011-2012 Dönemi Süper lig Şampiyonu Galatasaray’dır.  Kendilerini candan kutlarız ve Ünal Aysal’dan diğer branşlarda da kupalar; şampiyonluklar beklediğimizi buradan duyururuz.

Büyüksün Galatasaray ! Büyüksün Ünal Aysan ! Büyüksün Terim !

Şampiyonluk  bizimdir; Galatasaray’ındır . hepimize kutlu olsun…

Ne güzel adeta bayram gibi…

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..