Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Bende de fotokopiler var.

Bende de fotokopiler var.
 

Türkiye cumhuriyeti gelmiş, geçmiş en iyi dönemi yaşıyor. Aklı başında olan herkes bunu iyi bilmelidir. Nedense, bizler bu ülkenin evlatları olarak üzerimize düşeni yapmıyoruz. Aksine yangına körükle gidiyoruz.

1978-1979 yıllarından 2000' e kadar neler oldu bu ülkede. Belkide hiç kimse hatırlamıyordur. Bizim geri kalmamız işte bu yüzden. Bizden çok sonraları savaştan çıkan ülkeler, şimdi bize insanlık dersleri veriyor. Bizi küçümsüyor. Nedeni, geçmişini unutan bir halk topluluğuyuz da ondan.

Türkiye Cumhuriyeti'ne dost bir ülke var mı? Haddim olmayarak ben buna örnek vermek istiyorum. Eskiden bir polis sokakta evinize giderken durdurur sorguya alırdı. Olmazsa nezarete atar, bir ton dayak yerdiniz. O nezarette polisten nefret ederek kin güderdik. Ama ertesi gün suçsuzluğumuz ortaya çıkıp serbest kalınca ilk olarak bizi döven polisi üst mercilere şikayet etmek yerine onunla vedalaşırdık. Ceza evlerinde gardiyanlar, psikolojik baskı uygular bir derdimize bin dert katardı. Ama cezaevinden çıktığımızda ilk olarak o gardiyana bir kahvede çay ısmarlardık. Rahmetli Ecevit Kıbrıs' a çıkarma yaptığında Karaoğlan sloganlarıyla Atatürk ilan edilmişti. Bir süre sonra ne oldu? Vatan haini gibi yok oldu gitti. İşte aynen böyle dünü, bugün unutuyoruz. Hükümet geçmiştekilere göre Atatürk'ten sonraki en iyi olanıdır. Ben oyumu CHP' ye verdim. AKP' li değilim. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Bu ülke hızla kalkınıyor. Bundan rahatsız olanlar çoğunlukta. Bir türlü söz geçiremiyorlar hükümete. Satılık milletvekilleri kalmamış. Mecliste amca, Ankara' da dayı kalmamış. Bunlar boş durur mu? Aynı hırsızlar gibi taktik üretilmeye başlandı. Savaş taktikleri sadece silahla bomba ile sınırlı değil elbette. Bu hükümetin devrilmesi gerekiyor. Yoksa ülke hızla ileriye gidecek ve amacımıza ulaşamayacağız. Ne yapalım? At ile arpayı düşman edelim. Bu işin tuzu biberi medya. At çamuru izi kalsın. Bende diyorumki bu fotokopi belgeyi ortaya çıkaran gurup, bu kadar önemli devleti sarsacak bir belge buldu ise neden aslını ortaya koymuyor. Bu medya kuruluşu bu ülkeyi seviyor mu yoksa düşman mı? Ülke düşmanı değil ise gazeteciliği bir kenara bırakır. ( ülkesi için.) Gerekli yerlere sunar. Ülke düşmanı ise bir daha medyayı lekelememesi açısından sonsuz basın yetkisi alınır.

Unutulan ikinci bir şey ise İlker Başbuğ. Gaza gelmeyecek kadar aydın bir komutan. Yani bu takdikte işe yaramadı ağalar. Bırakın bu işleri de ülkemiz kalkınsın, güçlensin. Oyuncak olmayalım.

Tabiki hükümette kötüler, orduda kötüler olacaktır. Bunlar zamanla bir, bir hak ettiğini çekeceklerdir. Hepsi dört dörtlük olamaz. Ben böyle bir fotokopinin aslı vardır ya da yoktur iddiasında değilim. Vardır veya yoktur. Önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir. Ülke için derhal ortaya çıkarılması gerekir. Bir üçüncü konu da sayın Kenan EVREN Paşadır. Eğer evren paşa halk oyuna kaldıysa idam bile edilir. Bilen de yargılansın diyor, bilmeyende. Kenan EVREN kimdir ne yapmıştır. Albaya paşam, polise komutanım diyen bir toplumuz hala. Uzun lafın kısası: TÜRKİYE CUMHURİYETİ HALKI OLARAK DEVLETİMİZE, ORDUMUZA SAHİP ÇIKALIM OLUR OLMAZLARIN YIPRATMASINA İZİN VERMEYELİM. Saygılar...

 
Toplam blog
: 19
: 672
Kayıt tarihi
: 13.02.09
 
 

BEN NE DUVARLAR GÖRDÜM, HEP YIKILDILAR.    ..