Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ağustos '09

 
Kategori
Güncel
 

Benim güzel memleketim….

Benim güzel memleketim….
 

Bu gün size güzel memleketimden bir portre tanıtacağım. İzmirimizin güzel ilçelerinden Dikili belediye başkanı sayın Osman Özgüven.

Geçen dönem SHP bu dönem CHP den belediye başkanı

Ama suçlu. Hakkında görevi kötüye kullanmaktan dolayı dava açılmış. Suçu mu? Büyük.

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, 10 tona kadar kullanılan şebeke suyundan ücret almadığı için 'görevi kötüye kullanmak' suçlamasıyla yargılanan Belediye Başkanı CHP'li Osman Özgüven’in davası sürüyor.

Eh akıllanır bir daha böyle şeyler yapmaz diyeceksiniz ama durum hiç de öyle değil.

Başkan Özgüven'in önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirmeyi planladığı projeye göre, yeraltı kaynak sularına sahip Sakız Kuyu mevkiinde iki yeni kuyu açılacak. Kuyulardan çıkan su belediyeye ait depolarda toplanacak. İlçenin çeşitli yerlerinde oluşturulacak su merkezleri ile, kaynak sularının vatandaşlara ulaşması sağlanacak. Projenin bununla da sınırlı olmadığı, belediyenin ekonomik durumunun olanak sağlaması halinde, çıkartılan kaynak sularının, belediye tarafından damacanalarla evlere de teslim edileceği belirtildi.

Görüyor musunuz beyefendi suç işlemeye ne kadar yatkın. En ağır biçimde cezalandırılmalı ki diğer belediye başkanlarına da örnek olsun, halk için bişey yapmasınlar. Gerektiği zaman sadaka dağıtma işini AKP ve yandaşları üstlenmiş. Senin görevin habire zam yapıp halkın canını almak ki diğerlerinin vereceği sadakaların değeri olsun.

Osman Özgüven, 2008 yılında SHP'li Dikili Belediye Başkanı iken belediye otobüslerini üretsiz yaptı. Otobüse binen öğrencileri evlerinin önüne kadar bıraktıran, belediyeye ait sağlık merkezinde 1 TL'ye muayene, 6 TL'ye röntgen çektiren, parası olmayandan bu ücretleri de almayan, belediyeye ait ekmek fırınında ekmeği en ucuza satan Belediye Başkanı olan Osman Özgüven, işlediği bu suçlardanda yargılanmalıdır.

Çarşamba, 5/8/2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..