Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1983 yılında ADANA Ticaret lisesi mezunuyum. Muhasebecilik yapıyorum. Atatürk'ten aldığımız emaneti hayatımın sonuna kadar savunmayı ilke edindiğim ve bu amaçla yetiştirdiğim 2 tanede oğlum var.

 
 
Son Kemalistler!...

bunca zaman sonra sizi AKİT,ZAMAN vb. yandaş gazetelerde köşe yazısı yazar halde bulmak isterdim ali bey. Herhalde sayınız biraz fazlaca olduğu için size sıra gelmemiştir. Aman elİnizi çabuk tutun, ne götürüseniz kar'dır. Çünkü bu iktidarında zamanı geçiyor.... BAKİ KALAN ŞU GÖK KUBBEDE HOŞ BİR SADA İMİŞ....

01 Haziran 2012 16:41
Tüsiad ne istiyor?

Değerli yazarımız. Engin bilgileriniz ışığında MÜSİAD'la ilgili görüşlerinizide yazarmısınız?

08 Nisan 2010 11:50
Biraz ayıp olmuyor mu, Sayın Baykal!

Sayın Baykal'ın torunları ve çocuklarına "atamız ülkenin demokratikleşmesi için katkılar yapmış bir politikacıydı" demesini ve sizinle gurur duymasını istemezmisiniz" diye soruyorsunuz ya. İşte sana cevap: Sayın Baykal'ın sadece torunları ve çocukları değil, dürüstlüğe ve adamlığa değer veren tüm insanlar siyasette gelmiş geçmiş en dürüst politikacı diye gurur duyacaklardır merak etme. Yaşım itibarıyla hatırladığım politikacıların içinde şaibesiz ve yolsuzluğa hiçbir türlü adı karışmayan nadir politikacılardan biri BAYKAL'dır. Ve biz onunla gurur duymaya devam edeceğiz.

08 Nisan 2010 11:46
 
Toplam blog
: 1
: 437
Kayıt tarihi
: 24.03.10