Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Bugün özel birgün

Bugün özel birgün
 

Evveeeet...

Cumartesi oldu bile. Hatta beş dakikası geçti hafta sonu tatilinin. Size bir önerim var. Ne durumda olursanız olun, bu günü kendiniz için ÖZEL GÜN ilan edin.

Bu hayatınızın en özel günü olsun mesela.

Bu gün çalışıyor, çalışmayıp evde pinekliyor, ya da daha istisnai bir ortamda bulunuyor olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortam can sıkıcı da olabilir.

Sabah uyanıp bu yazımı okuduysanız, okumayı bırakıp önce camları açın, oksijeni derin derin içinize çekin, sonra bir müddet camdan dışarıyı izleyin, hayatı izleyin, gökyüzünü, ağaçları, bulutları izleyin, bu arada kafanızdan herşeyi atmayı unutmayın.

Yazımın tamamını bitirdiyseniz, lütfen can sıkıcı diğer yazılara takılmamaya gayret ederek, güzel bir kahve, çay, ya da sevdiğiniz herhangi bir yiyecek içecekle kendinizi ödüllendirin.

Bu gün en sevdiğiniz giysilerinizi giyin, kendinize bakım yapın.

Bu gün televizyon izlemeyin, sevdiğiniz müzikleri dinleyin, eğer dışarı çıkabilecek durumdaysanız dışarı çıkın, mümkünse araba kullanmayın biraz yürüyün.

Çocukları izleyin bir müddet, gözlerindeki saflığı görün, bir hayvan görürseniz başını okşayın. Bu arada asla karamsar düşünceleri kafanıza sokmayın, sorun ve sorumluluklarınızı unutun.

Hayatta en sevdiğiniz insanı görün ya da sesini duyun, ama gerçekten görün ve duyun, gülümsemeyi ihmal etmeyin.

Bugün en sevdiğiniz şeyleri yapın, hiç bir şey düşünmeden, " fakat "diye başlamasın düşünceleriniz, içinizden o an ne geliyorsa onu yapın.

Dert, tasa hiç biri yok bugün, bugün en mutlu gününüz, sizin en özel gününüz .

Bu gün sizin en özel gününüz, unutmayın, bu gün kendinizi özel hissedin, siz özelsiniz, sizden bir tane daha gelmeyecek dünyaya ve şu saniye de geri gelmeyecek artık, ömrünüzden birkaç saniye daha geçti bile. Ne duruyorsunuz yakalayın hayatı en azından bu günlük...

Hoşçakalın, mutlu kalın...

 
Toplam blog
: 47
: 793
Kayıt tarihi
: 17.10.09
 
 

Yaşıyorum, yaşadıkça öğreniyorum, öğrendikçe düşünüyorum, düşündükçe çözümlüyorum, çözümledikçe y..