Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '09

 
Kategori
Siyaset
 

Büyük Türk

Büyük Türk
 

AKP lileri padişahlık kesmemiş. Bu kez Erdoğan'ı Cengiz Han ve Atatürk ün yanına üçüncü büyük Türk olarak yerleştirmişler. Allahım sen aklıma mukayyet ol. Bu benim için bulunmaz bir mizah konusu olurken, Başbakan hiç sesini çıkarmıyor, aldım kabul ettim diyor.

Başbakan Talabani ile görüşmüş. Üçüncü Büyük Türk, bilmem kaçıncı Büyük Kürt, görüşmesi. Konu terör. Ama terör bizim terörümüz. Terör Talabani yi ırgalamıyor. Bizim terörist dediklerimize, onlar halk kahramanı diyorlar. Bu durum bütün dünya tarafından böyle biliniyor. Buna rağmen Başbakan Terörü önlemek için, Talabani den yardım istiyor. Cengiz Han böyle mi yapardı? Ya Atatürk. Talabaniyi karşısına alıp konuşurmuydu? Veya, Talabani Atatürk ün karşısınd, a titremeden durabilirmiydi? Büyük Türk, pankartın büyüklüğü ile ölçülmüyor.

DTP Milletvekili Emine Ayna, Erdoğan, Hz. Muhammet zamanında yaşasaydı, Peygamber önce onunla savaşırdı, demiş. Bu mantığı da zaten bir milletvekili yürütebilirdi. Ya siz o devirde yaşasaydınız, acaba ne olurdu, Hazreti Emine Ayna. Aynaya önce kendiniz bakın, sonra başkasına uzatın. Dağa sürdüğünüz bunca genç insan ın vebalinden bu şekilde kurtulamazsınız. Terörün Hanım ağalığını bırakın artık. Tövbe edin. Allah affeder.

AKP nin Diyarbakır Valisi, beyaz eşya dağıtımını, seçim sonrasına bırakmış. Eşya dağıtımından nasibini alacak olan ailelere de durumu birer mektupla bildirmiş. Siz merak etmeyin. Oyunuzu gönül rahatlığı ile kullanın. Eşyalarınız seçimden sonra gelecek. Demokrasinin erdemi, AKP ye ve onun valisine göre böyle oluyor.

AKP nin Başbakan yardımcılarından Hayati Yazıcı da, ferasetli bir açıklama ve yorumda bulunmuş. "Ergenekonda panik var."

Basına sansür, tiyatroya yasak derken, asıl panik sizde görünüyor. Panik odanız var mı?

Hızlı tren, hızlı seferlere, seçimden önce hızlı bir şekilde başladı. Başbakan ve eşi, hızlı trende hızlı hızlı giderken, basına da Tren'in kumanda odasında poz verdiler. Bu gün gazetelerde o pozun aynısı vardı. DDY genel müdürü ve eşi. Müdür dreksiynda, eşi, hemen yanıbaşında, hızlı bir yolculuktalar. AKP hızlı trene bindi. .

Sayın genel müdür. Eşimi alıp gelsem, Hızlı trenin düdüğünü çalarken bende resim çektirebilir miyim. Benimde bir trenim olsun
 
Toplam blog
: 820
: 326
Kayıt tarihi
: 02.10.08
 
 

Nerede, nasıl, ne zaman, umursamıyorum. Bir şekilde dünyadayım, yaşıyorum. Hayatı seviyorum. Tanr..