Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '15

 
Kategori
Futbol
 

Can sıkıcı bir maç: Manisaspor : 1 - Galatasaray : 1

Can sıkıcı bir maç: Manisaspor : 1 - Galatasaray : 1
 

digitalturkiye.com.


İstanbul’daki maçın , 4-0’lık Galatasaray galibiyetinin rövanşı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynandı. Fenerbahçe'ye düzenlenen silahlı hücum nedeniyle bir hafta ertelenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçlarının oynanmasına bu maçla devam edildi. Saat 19.45'te başlayan ve Alper Ulusoy'un yönettiği maçta Galatasaray, Manisaspor'a konuk oldu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray  bir üst tura çıkmayı başardı.
 
Takımlar:
 
Hakemler: Alper Ulusoy, İsmail Şencan, İbrahim Bozbey
Manisaspor: Umut Kaya, Gafurov, Erdi Öner, Ümit Yasin Arslan (Dk. 58 Ali Fırat Okur), Mikic, Gökhan Sazdağı (Dk. 67 Dimitrov), Hakan Turan, Hakan Barış, İsmail Köse, Oğuzhan Kayar, Şaban Genişyürek (Dk. 83 Yusuf Akyel)
 
Teknik Direktör : Taner Taşkın
 
Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal (Dk. 82 Kaan Baysal), Koray Günter, Semih Kaya, Olcan Adın, Dzemaili, Melo (Dk. 62 Sabri Sarıoğlu), Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz (Dk. 46 Sinan Gümüş), Emre Çolak, Pandev
 
Teknik Direktör : Hamza Hamzaoğlu.
 
Goller: 
 
1.dk. Yekta Kurtuluş (Galatasaray)
76.dk. Hakan Turan (Manisaspor), 
 
Değerlendirme:
 
Kupa maçları belli ki, takımların yedek oyuncularını; çoktan beri Lig’de oynayamayan oyuncularına bir fırsat daha verilen maçlar oldu, çıktı.
 
Onun için de bekli ki, ne Teknik direktörü, ne yöneticisi, ne de futbolcular bu maçları ciddiye almıyorlar.
 
Hele bu akşam ki maçta (15.4.15/ Çarşamba; Saat : 19.45) futbolcular iyice sahada yatıp kaldılar. 
 
Özellikle, Galatasaray’ın daha 1.dakikada golü bulması; herkesin rahatlamasına ve maçın sonunu beklemesine neden oldu. Taki, 76. altıncı dakikada Manisaspor durumu 1-1 yapınca, maç biraz daha hareketlendi; top iki kale arasında gidip gelmeye başladı.
 
İkinci yarıda, Melo’nun sakatlık durumundan daha yeni kurtulduğunu bilen Hamzaoğlu onu daha fazla üzmedi, Melo’yu sahadan alarak Sabri’yi sağ beke yerleştirdi. Tarık daha ileriye kaydı.
Dzemaili, ne yazık ki çalışmıyor. Geçen kupa maçlarında gayet hareketli olan bu futbolcu, bu akşam ne yazık ki kendisine gelen bütün pasları ziyan zebil etti. 
 
Diğer yandan, Pandev tam bir kupa maçı adamı olduğunu gösterdi. Arkadaşlarına çok güzel asistler gönderdi. Golün pasını da o verdi. Pandev çok iyi çalıştı.
 
Kaleci Sinan Bolat görevini yaptı. Önemli bir hatası görülmedi.
 
Aydın Yılmaz, ayağında çok top tuttu ve her keresinde de topu kaptırdı.
 
Ağır aksak bir tempoda oynanan maçta, aslında Manisaspor daha diri daha gole yakın bir takım hüviyetindeydi.
 
Ama ne yazık ki, maç can sıkıntısını uyandıracak kadar monoton bir tempoda geçti. Herhalde, hiç kimse sonuçtan memnun değildi. Belki Hamza Hamzaoğlu… Çünkü nasıl olsa, bir puanla da olsa tur atladılar. İşte o kadar.
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..