Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '08

 
Kategori
Haber
 

Çanakkale şehitleri'ne en güzel hediye!..

Çanakkale şehitleri'ne en güzel hediye!..
 

Amerika, en basit çatışmalarını bile bir Hollywood filmiyle bir destanmış gibi tüm dünyaya izlettiriyor, anlatıyor. Bizim ise Çanakkale gibi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destanımız var, bunu bizden başka hiç kimse bilmiyor.

Biz de Toplumsal Girişimciler olarak diyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti olarak Hollywood’a muhteşem bir film çektirelim ve bütün dünyaya Çanakkale’nin nasıl bir destan olduğunu anlatalım, izletelim. Akıl almaz destanı, gelişmiş sinema teknikleriyle bir sinema filmine dönüştürüldüğünde dünyanın en iyi savaş filmi ortaya çıkacaktır.

250 bin şehidimizin yazdığı destanı tüm dünyaya duyurmak şehitlerimize verilecek en güzel hediye olacaktır. Bunun için herkesi, www.birdestandicanakkale.com internet sitesine girerek “günde sadece bir tıkla” Çanakkale Şehitleri’ne en güzel hediyeyi vermeye çağırıyoruz.

Bir Toplumsal Girişimcilik projesi olan “Bir Destandı Çanakkale”nin hedefi, Türk halkının desteğiyle projenin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın gündemine gelmesini ve filmin en kısa sürede yaptırılmasını ve 18 Mart 2009’da dünya çapında gösterime girmesini sağlamak.

Not: Toplumsal Girişimciler, hiçbir maddi çıkar amacı gütmeden Türkiye için projeler üreten, www.toplumsalgirisimciler.com adresinde faaliyet gösteren bir internet platformu.

 
Toplam blog
: 19
: 1175
Kayıt tarihi
: 19.11.06
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü,  Marmara Üniversitesi S..