Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Değerlisin sen, kıymetini bil / Sen iyiysen herşey güzel

Değerlisin sen, kıymetini bil / Sen iyiysen herşey güzel
 

Eğer kendinizi yorgun, mutsuz, bıkkın hissetmekten ya da hayatınızı çaresizlik duyguları içinde yaşamaktan sıkıldıysanız kendinizi baştan yaratabilirsiniz. Enerjinizi daha güzel bir hayat için kullanmak size bağlı. 
Aslında insanlar değişse, sizi bir anlasalar, ruhunuzu okşayıp “Aaa canım…” deyip duymak istediklerinizi söyleseler her şey nasıl da düzelecek değil mi?
Tabii ki böyle değil.
Siz bunları düşünürken karşınızdaki de kuvvetle ihtimal “Yeter artık, hep ben mi fedakarlık yapacağım?” diye düşünüyor olabilir.
Hadi bakalım çık çıkabilirsen işin içinden?
 
Daha iyi bir yaşam için eski düşünce alışkanlıklarınızı değiştirmenin kolay olduğunu söylemiyorum. Ancak buna değeceğini iddia edebilirim. 
Kaybeden olmayı seçmek yerine “kazanan tavrı” takınmak sizi kesinlikle hayat oyununda bir üst seviyeye taşıyacaktır. Sahip olduğunuz müthiş enerjiyi kendinizi içine hapsettiğiniz sınırları yıkmak için kullanabilirsiniz. Başkalarını suçlamak yerine nasıl daha iyi olabileceğinizi keşfe çıkabilirsiniz.
 
İnanın kendiniz için yaptığınız her şey sizi mutlu edecek. Ta derinlerde ihmal ettiğiniz kendinize karşı teşekkürü bir borç bilmek, kendinize sevgi duymak, yaptığınız güzel şeyleri hatırlamak başkalarının size verebileceklerinden fazlasını sunacaktır size. 
Böylece yaydığınız enerji çok daha yüksek bir frekansa ulaşır. Sizi bu frekanstaki kişi ve durumlarla karşılaştırır. Başınıza da hep aynı şeyler gelmemiş olur.
 
Toplam blog
: 53
: 288
Kayıt tarihi
: 23.08.14
 
 

Sevgili blog okuyucularım, Size burada sunduğum çeşitli bakış açıları, sadece ileri sürmekle kalm..