Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Doğanın büyüsü

Doğanın büyüsü
 

İçimizi olduğu kadar ruhumuzu da ısıtan sıcacık bir günü daha geride bıraktık. Yaşanan özlemler kavuşmayla beraber maalesef son bulmuyor. Tekrar özlem duymanızı isteyen hayat önünüze farklı engeller çıkartıp dostlardan sevgiliden arkadaşlardan ayrı kalmanızı sağlayabiliyor. Genede yeşilin baharla beraber can bulması, küçük çoçukların elinde balonlarla koşuşturması ve kırda yeşilliklerin üzerine yayılmış sofraların başında aile tabloları çok hoş olabiliyor ki eğer bir lunaparktaysanız.

Bugün ben lunaparktaydım ve tam olarak hatırlayamıyorum ama 5 ya da 6 kez ters bir şekilde gökyüzünde asılı kaldım. Bu gerçekten farklı hissetmenize yol açan bir duygu. Aynı anda mide bulantısı ve baş dönmesi, gözlerin kararmasıda var ama buna rağmen o anda o kadar yükseklikte olmak ve havada sadece sizin bulunmanız hızlı bir şekilde düşercesine yere inmeniz ürperti verici.

Havanın grup batımındaki kızılımsı tonları, mis gibi bahar havası ve akşam ezanının, açıklık sessiz bir alanda birden fazla camiden okunuşunun verdiği yankılı ses. Aslında olağanüstü güzellikler etrafımızda bizi büyülercesine sarmış olmalı. Peki bunları herkesin görme kabiliyeti var mı? Şüphesiz sadece hayattan zevk alanların.

 
Toplam blog
: 7
: 509
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Uludağ üni, Türk Dili ve Edebiyatı 2009 mezunuyum. Kitaplarla dünyamın görünmeyen ayrıntılarıdır...