Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '08

 
Kategori
İlişkiler
 

Doğru erkek

Doğru erkek
 

Doğru kişi ile mi berabersiniz?

Doğru kişi kimdir önce buna bakmak lazım. Birimize doğru gelen bir diğerimize doğru gelmeyebilir.

Doğru erkek kimdir?

Doğru erkek tapılacak erkektir. Sevilen aşık olunan erkektir. Aşk olursa erkeğin yanlışlarını görmezsiniz. Aşk bir anlamda kör bakmaktır.

Böyle söyleyince kulağa çok hoş bir o kadar da saçma geldiğini biliyorum. Yine de hayat oyun değil, aşıkım demekle iş bitmiyor.

Doğru erkek tanımı tam da bu aşamada gerekiyor.

Erkek güçlü olmalı kadını taşıyabilmeli. Kadın erkeği varken hiç bir şey için endişelenmemeli, karar vermek zorunda kalmamalı. Her zaman huzur içinde olmalı. Tek derdi erkeği ve çocuklarının mutluluğu olmalı.

Kadın:

Kadınlığından şikayet etmemeli dişiliğiyle gurur duymalı. Ailesi için yemek yapmak, çamaşır bulaşık yıkamak, çocuklarına analık etmek, erkeğine kadınlık yapmak ona zul gelmemeli. Hepsini severek ve isteyerek yapmalı. Ancak bunları yaptığında mutlu olabilmeli. Ailesini mutlu edememek en büyük kabusu olmalı.

Böyle hissedebilmesi için de yanında doğru erkek olmalı. Kadın aşkı sevgiyi güvende olduğunu iliklerine kadar her daim hissedebilmeli.

Bu söylediklerim feminist kadınları kızdırabilir. Her ne kadar kadının köleleştirilmiş hali gibi görünse de görüntü sizi yanıltmasın. Yukarıda yazılanlar köle bir kadının değil aşık bir kadının tarzıdır. Ayakları yerden kesilen kadının hikayesidir.

Gerçekler hikayeler gibi olmuyor ne yazık ki.

 
Toplam blog
: 112
: 790
Kayıt tarihi
: 17.10.08
 
 

İnsanın kendini anlatması ne zormuş. Bu bölüm blog yazmaktan bile zor geldi. 10 Temmuz 1963 doğumluy..