Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1978 Ankara dogumluyum.. Kamu yönetimi mezunuyum, aynı zamanda Karaelmas Üniversitesi'nde ögrenciliğim sürmekte.. Yaşama değer veriyorum ve yaşamıma özen gösteriyorum.. Kalite, incelik ve paylaşım benim için önemli üç kelime..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Çankaya’dan referanduma veto... (Hani “milli irade”, “milletten kaçmak” niye?)

referandumu falan geçelimde bana asıl dokunan kararların mecliste alınmıyor oluşunun utanmadan ulu orta dile getirilmesi. aşiret reislerinin cebimde 2000-3000 oy var deyip pazarlık yapması gibi parti liderleri de partisindeki sandalye sayısı üzerinden anlaşma yapmaları.. hatta, biz milletin verdiği yetkiyle kendi özgür iradesini kullanan milletvekillerinden ' fire ' olarak bahsedilmesi.. demokrasimiz gözlerimi yaşartıyor...

16 Ekim 2012 23:25
Memur olma çılgınlığı

buz adama cevap... Bak dostum ne güzel işin var. Dışarda açlıktan kıvranan kağıt toplayan bi sürü insan var.Özel sektör özel sektör diyorsun adam bak para kazanıp iş yeri, fabrika açmış seni doyuruyor,maaş veriyor, daha ne yapsın.İşe almadan önce ah ne iş olsa yaparım diyordun,alacağın maaşla yapacagın işe anlaşmadınız mı? Ne oldu şimdi.Daha iyisini mi istiyorsun.Ne haddine OTUR HALİNE ŞÜKRET. senin yerinde olmak isteyen ne çok insan var.

30 Mayıs 2012 09:52
Memur olma çılgınlığı

çalışanın köle olduğu yada köle olması gerektiğini düşünenlerin ağzıyla konuşurda konuşur.Ah azizim bir görsen keşke... İnsanlar refahı paylaşmak yerine nasılda yoksulluğu paylaşıyor. Gel buradanda buyur diye itişip dururlar. Asgari ücret böylemi olmalı azizim. Olmamalı elbet, Ama nedense herkes asgari ücret alsa mutlu olacak birileri.Bir fıkra ile bitireyim blogumsu yorumumu:Chennemde her ülkenin bir kazanı her kazanın başındada bir zebani,çıkmaya çalışanın başına şimşir tokmak..yanlız bizim kazanın başında kimse yok. Sormuş bir aklıevvel nedir bunun hikmeti diye.Yoksa bizimkiler cezalarına razı hakettik diye cıkmazlarmı kazandan.Cevaplamış bir zebani demiş gerek görmedik.sizin memlekette çıkmaya çalışanı aşağıdan çekiyorlar zaten.

23 Mayıs 2012 23:40
 
Toplam blog
: 20
: 1128
Kayıt tarihi
: 27.08.06