Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '12

 
Kategori
Edebiyat
 

Edu&Art sayfaları

Edu&Art sayfaları
 

Edu&Art Dergisi


Ocak 2007'de planladığım 36 şairle ilgili çalışmam Nisan 2009'da EKİN SANAT DERGİSİ 38. sayısının 36. sayfasında yayın hayatına girmişti. 36 ay süren bu araştırma Mart 2012'de EKİN SANAT DERGİSİ 73. sayısında son buldu. Bulunan bazı hatalarını da düzelterek ve eksiklerini tamamlayarak halen Milliyet Blog'da yayınlıyorum. 

   
EKİN SANAT DERGİSİ'nde yayınlanan şiirlerim de ‘ MİNTOROFİLLİ ‘  ismi ile kitap haline gelmek üzere az sayıda basılacak ve her biri sıra  numaralı olacak.
 
Mart 2012'de ilk sayısı yayınlanan EDU&ART isimli dergiyle kızım Açelya Ayla ÜLGENAY yayın hayatına adım attı. Altıncı sayısı yayınlanan bu derginin yazarlarından biride benim. Yani Mart 2012'den itibaren EDU&ART DERGİSİ  ‘’EDEBİYAT’’ bölümündeyim. Burada yayınlanan çalışmalarımı da Milliyet Blog'daki yerimde EKİN SANAT HATIRLANANLAR bölümüyle dönüşümlü olarak yayınlayacağım.
 
EDU&ART DERGİSİ tamamı aynı isim altında internet sayfalarında da yayınlanmaktadır. (www.edu-artdergisi.com) Bu bölümde yine Biyografi denemelerim, Hikayeler, Tiyatro eleştirileri ve oynadığım tiyatro ve filmlerin tanıtımı olacak ve arşivim de bulunan belgelerini de yayınlayacağım.
 
Milliyet Blog'da ki yerim de bulunan ‘’GALERİ’’ bölümünün de çok renkli olacağını şimdiden müjdelemek isterim.
   
Hepinizi çok seviyorum. Herkes için en iyi dileklerimi sunarım..
                                               
AYHAN HÜSEYİN ÜLGENAY
    
 
 
 
 
Toplam blog
: 37
: 332
Kayıt tarihi
: 28.02.11
 
 

01.08.1947 Yozgat doğumlu. Baba adı; İsmail, anne adı; Şehver. Evli (14.07.1976), 2 çocuk babası...