Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Siyaseti hiç sevmem... "Memurum, açım..." zihniyetini ve mücadele etmemeyi hiç sevmem. Yeniliği severim.. Spor ve seyahat benim ikinci asklarım... Sendikacılık ve siyasi kitaplara bayılırım...

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kelimelerin sustuğu yerde...

bu yazın biraz tanıdık geldi bana..ama tüm bırakıp gitmeler tanıdık değilmidir aslında dedim kendime..bu genelde hepimizdemi var soruya cevap aramak ne ..hep yasanmışlıkları hatırladığımda şu aklıma gelir veya a.kaaynın yıkarmı sanıyorsun beni bu yalancı ayrılık derim.. çoğu kez yalnızlaga atarım kendimi müzik dinlerim ama kulagım o koridorlardaki ayak sesini bekler hep..sen hiç sırf uzaktan sevmek zorunda kaldıınmı ..veya görse kollarına atılacağını bildiğin için saklandınmı. veya 240 km den kısa sürede izmire gidipte çorbacı seboya karşıdan baktınmı.sanki vapurlar umurundaymış çasına dikkat çememek için vapurlardan inen insanlar kalabalığına baktınmı.. aşk yalnız da olsa tek kişilik değildir..ama yasanmaya değer.

25 Şubat 2007 17:30
Yüksek duvarlar ardında...

haber geliyor yine güzel şeyler sunmuşsun paylasıma ama inan vakit bulamadım veya sizin konularçok harika nerden bulursunuz ya söyleyecek kelime bulamıyorum..sırf yazmış olmak veya eleştirmek için yazmaktansa hiç yazma oku yeter diyorum..okuyorum bunu bil..duygusal ve çekip gitmeleri içeren biraz kıraç vari yazıların dokunuyor bana..ha bide m.coşkundenizimiz vardı dimi..onuda yad edelim artık çağı biraz geriden takip etsekte vede pc var artık daha çok sizi takip edeceğim kim bilir sayende bende yazmaya başlarım..sevgiyle kal..

25 Şubat 2007 17:20
Sonunda oldu seni aldattım, içim kan ağlayarak...

buda bence bi hastalık ya ben yasadım.. öyle bişeyki bazı kadınlar veya insanlar tanıdım kafanda soru işareti bırakmak için veya ilgiyi her zaman üzerinde hissetmek için yapıyor bunu.. bir kadın tanıdım diycem şimdi biraz müslüm vari fakat zevk için herkesi başkasıyla ladatmayı zevk edinmişti.. ismini dahi bilmediği bidaha hiç görüşmeyeceği insanlarla dahi anlık ilişkiler yaşayıp asla kendinden taviz vermeyen biri..o istemeden asla arayamazsın o isterse konusr seni istediği gibi yönlerndirir ve o istemeden öpemezsin bile hep sınırlar koyar ve sen her defasında o sınırı aşmak için daha çok fedakarlık verirsin.hep verirsin.. zamanından-işinden-hal hareketlerinden-pirensiplerinden her şekilde taviz verirsin ama asla onun istediğinden fazla ileri gidemezsin..yani şu mehmet çoşkundenizin labirent muhabbeti gibi.. bu konuya çok uyuyor. bkz.bi bakın..

19 Kasım 2006 21:36
 
Toplam blog
: 2
: 590
Kayıt tarihi
: 28.08.06