Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'deki Stoch krizinde Aykut Kocaman hatalıdır.

Fenerbahçe'deki Stoch krizinde Aykut Kocaman hatalıdır.
 

.


İlk olarak açık ve net bir şekilde yazıyorum tek suçlu Aykut Kocaman’dır. Stoch’u ilk 11’de oynatmadın ama artık resmen takımdan dışladın sen Stoch’u sayın Kocaman. Kayseri maçı olsun bundan önceki maçlarda olsun Dia’yı çıkarıp Niang’ı sol kanada geçiriyorsun, resmen diyorsun ki Dia’dan sonra benim sol kanattaki 2.Tercihim Naing’tır. Ve kaç haftadır bu şekilde oynuyorsun. Stoch isyan etmicek de kim isyan edicek. Stoch’a ilk başlarda şans verdim ve kullanamadı düşüncesi var, Böyle saçmalık mı olurmuş, ilk yarıda ortada Fenerbahçe diye bir takım yoktu neredeyse Trabzonspor’un - Bursaspor’un kaç puan gerisinde kapattık ligi, 2.yarının ilk iki maçında da mağlubiyet alsak nerede ise Hoca ile yollar ayrılıyordu bu durumda iken bütün suç Stoch’a mı kesildi. 

Bu Stoch değimliydi, Twente maçlarında Gökhan Gönül’ü her pozisyonda geçtiği gibi, Gökhan Gönül hücuma çıktığında ayağındaki topu koşup alan. Gökhan Gönül’ün de bir açıklaması vardı böyle futbolcu görmedim gibilerinden sağı kapatsan soldan gidiyor, solu kapatsan sağdan kaçıyor diye. Aykut Kocaman’a sesleniyorum Dia ve Stoch var iken Mehmet Topuz kanatta oynayamaz. Mehmet Topuz, Emre Belezoğlu’nun yanında oynayacak ilk kişidir. Elindeki müthiş 2 tane hızlı kanat adamını oynatamıyorsun. 34 yaşındaki Alex’i kazanmak için uğraşıyorsun. Ne işe yaradığı belli olmayan Cristian’ı kazanmak için uğraşıyorsun. Bilerek mi yapıyorsun bilmiyorum ama 21 yaşındaki Stoch’u da dışlamak için elinden geleni yapıyorsun. Bu takımın 5/5 yapması başarı değil, bu takım oynadığı zaman zaten onu yapacak kalitede oyunculardan kurulu. 

Bir de taraftarlara seslenmek istiyorum geçen sene Daum zamanında Forvette Guiza olmasaydı sağlam ve iş bitiren bir forvet ile Fenerbahçe değil son hafta şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırmayı 4-5 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederdi. Eminim bunda hepimiz hem fikiriz. Daum hep Guiza dedi ve sonuç Guiza’nın kaçırdıkları ile biz de şampiyonluktan olduk. Aykut Kocaman ise kanatlarda oynaması gereken Stoch ve Dia’yı oynatamıyor. Bu ikiliden yararlanamıyor. Burada anlatmak istediğim Stoch ve Dia oynasalardı takımın şimdi çok daha fazla puanı vardı. Aykut Kocaman’dan taraftarlar olarak istediğimiz bize sihirbazlık yapıp macera araması değil, sadece futbolcuları yerli yerinde oynatmasıdır. 

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..