Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Karabük deplasmanında

Fenerbahçe Karabük deplasmanında
 

Fenerbahçe; düşme hattında bulunan Samsunspor' a, deplasmanda farklı mağlup olduktan sonra, ateş hattındaki bir diğer takım olan Karabükspor deplasmanına çıkıyor. Orta alandaki alternatifsiz oyuncusu Emre' nin ve sağ kanatta mekik dokuyan Gökhan' ın yokluğunda, Aykut Kocaman' ın kadro tercihine ve ev sahibi takımın eksiklerine bir göz atacak olursak:

Karabükspor' un as kadrosunda, kırmızı kart cezalısı Shelton dışında bir eksik bulunmuyor. Son 3 maçında 2 galibiyet 1 beraberlik alan ev sahibi ekip, Gaziantepspor' un haftayı puansız kapatması ile 15. sıraya yükselerek düşme hattından bir adım da olsa uzaklaşmak için tüm gücünü kullanacaktır.

Ajanslardan edindiğimiz bilgiye göre; Aykut Kocaman' ın sahaya sürmesi beklenen muhtemel kadro;

Volkan, Orhan, Serdar, Yobo, Ziegler, Mehmet, Cristian, Selçuk, Stoch, Alex, Sow

Öncelikle açık olarak görülen, bu kadronun sağ tarafı Karabüklü orta alan oyuncuları tarafından kolay geçilir. Shelton' un yokluğu Fenerbahçe açısından avantaj sayılsa da, Selçuk, Cristian, Mehmet ve Orhan hattının zayıflığı takım için en büyük tehlike. Bu isimlerle orta alanda top yapmak mümkün değil. Alex' in de son haftalardaki form düşüklüğü dikkate alınırsa, Sow' un ileride yanlızları oynaması kaçınılmaz.

Orta alandaki bu zayıf kurgu yerine, muhtemelen yedek kulübesinde bekleyecek olan 3 isim; Dia, Caner ve Özgür, Fenerbahçe' nin son haftalardaki vites düşüklüğüne çare olacak nitelikte oyuncular. Artık bu formayı, hakkıyla terletecek isimlerin giymesi ve takım içi adaletin sağlanması şart. Form düşüklüklerine rağmen, aynı isimlerle sezonu bitirme inadı takıma çok şey kaybettirebilir. Maalesef ki Aykut Hocanın tercihleri ve takımı demotive eden asık suratı; Fenerbahçe' yi, devam eden yasal süreç kadar zora sokuyor.

Umarım Karabük' ün gelişi 3 hafta öncesinden belli olur sonucu, bizleri beklemiyordur. Yanılmak istiyorum ama pek de umutlu sayılmam.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..