Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Trabzon' da Popov katliamı

Trabzon' da Popov katliamı
 

Trabzonspor; geçen hafta Antalya deplasmanında aldığı mağlubiyeti, kendi sahası ve seyircisi önünde telafi etmek için, alt sıralardan kurtulmak isteyen güçlü rakibi Gaziantepspor karşısında oyuna oldukça istekli başladı. Özellikle Olcan' ın takıma olumlu katkısı ile ev sahibi hücum yönünde ağırlığını koyma çabasındaydı.

Konuk ekip Gaziantepspor, henüz maça ısınamamışken, Trabzonspor' un kazandığı köşe vuruşunda İvelin Popov sahneye çıkması ile henüz 7. dakikada kendi kalesine gönderdiği topta takımını 1-0 yenik duruma düşürdü. Ancak daha kötüsü Popov ve takımı için gece henüz başlamıştı. 20. dakikada ise Gaziantepspor, İvelin Popov' un ceza sahası içersinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı yine İvelin Popov' un topu dışarı vurması ile şoku ve üzüntüyü birlikte yaşadı. Bu moralle oyun üstünlüğü elinde bulunduran Trabzonspor, devre arasına 1-0' lık avantaj ile girmiş oldu.

2. yarıya yine ev sahibi baskısı ile başlanmasına karşın, Gaziantepspor takımı organize olmakta oldukça güçlük çekiyordu. Bir türlü 2. golü bulamayan ev sahibinin imdadına yine İvelin Popov yetişti ve Trabzonspor' un kazandığı köşe atışında, ceza yayından ceza sahasına doğru koşmaya çalışan Mustafa Yumlu' ya sarılarak, gereksiz bir şekilde yere indierek penaltıya neden oldu. Burak Yılmaz' ın atışında maç 2-0 oldu. Hikmet Karaman ofans riski alarak, önce Cenk Tosun ve Bekir Ozan Has' ın yerlerine Muhammet Demir' i ve İsmael Sosa' yı, daha sonra da gecenin yıldızı (?) İvelin Popov' u kenara alarak yerine Turgut Doğan Şahin' i aldı.

Trabzonspor' un kazandığı köşe vuruşu sonucunda, Mustafa Yumlu' nun köşeye gönderdiği topla ev sahibi farkı 3' e çıkararak rahatladı. Oyuna ortak olmaya çalışan konuk ekip Sapara' nın golüyle farkı 2' ye indirdi. (3-1) Ancak Gaziantepspor kalecisi Karcemarskas' ın ceza sahası içersinde Burak Yılmaz' a yaptığı sert müdehale sonucu hem takımını 10 kişi bıraktı hem de penaltıya neden oldu.

Burak Yılmaz' ın 2 gol atarak toplamda 27 gole ulaştığı gecede, skor 4-1, gecenin en çalışkanları Trabzonspor' da Olcan, Gaziantepspor' da ise Sezer' di. Kendi takımına fırsat vermeden, maçın rakibi lehine dönmesine neden olan İvelin Popov ise maçın en ilginç ve yoruma açık ismiydi.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 296
: 6335
Kayıt tarihi
: 24.09.08
 
 

Bankacılığın stres ve yoğunluğundan fırsat buldukça, okumaya ve düşüncelerimi burada paylaşmaya ç..