Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray: 1 – MP. Antalyaspor:1 . Ne oldu şimdi?

Galatasaray: 1 – MP. Antalyaspor:1 . Ne oldu şimdi?
 

 Son Milli Maç Milli Takım için de, Galatasaray için de, Fatih Terim için de bir dönüm noktası olarak kabul ediliyordu… Ama olmadı…

Spor Toto Süper Lig’de 2013-14 sezonundaki dördüncü haftasındaki MP Antalyaspor maçına oldukça umutlu olarak çıktı ama,  sırma gibi umutlar   döndü birer iğdeye… Sadece 1 puvan…  Galatasaray’a yeter mi.? İşler böyle mi gidecek, birer puvan birer  puvan … İşler nereye kadar böyle beraberliklerle gidecek.  Galatasaray. Bursasporla berabere kaldı, Eskişehirsporla berabere kaldı.. E şimdi de kendi sahasında Antalyasporla berabere kaldı .. Hemde Terim Koca Romanya  zaferinden sonra…

Takımlar:
Galatasaray
: Eray İşcan, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Melo, Engin Baytar (Dk. 67 Sabri Sarıoğlu), Amrabat (Dk. 46 Umut Bulut), Emre Çolak (Dk. 62 Bruma), Burak Yılmaz, Drogba.
Teknik Direktör : Fatih Terim

Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Ferdinand, Gökçek Vederson, Tita (DK. 89 Murat Duruer), Bohigues, Mehmet Sedef, Emrah Başsan (Dk. 71 Deniz Barış), Isaac, Baros (Dk. 64 Diarra)
Teknik Direktör :  Samet Aybaba

Goller :
20 dk. Tita (Galatasaray : 0 - M P Antalyaspor:1),
75 dk. Drogba (Galatasaray :1 - M P Antalyaspor:1)

Değerlendirme :
Fatih Terim, Galatasaray’da bazı beklenen değişikliklerle sahaya çıktı. Buna göre geç gelen Muslera, sakat Selçuk İnan ve Gökhan Zan’ı  ve Sneijder’i  oynatmadı.

Selçuk İnan’ın yerine Emre Çolak oynasa da , gözler Selçuk’u aradı.

Galatasaray’lı taraftarlar  büyük futbolcu Metin Oktay’ı pankartlarla  bir kez daha anarak, ne kadar  onurlu bir seyirci olduğunu gösterdiler.

Galatasaray aslında iyi futbol oynadı ama şansızdı , diyebiliriz. İki topu direklerden döndü.

Galatasaray’a büyük umutlarla transfer edilen 19 yaşındaki Bruma, ilk kez 62. dakikada Galatasaray’da yer aldı.

Drogba yine 75. dakikada attığı golle takımı kurtarmış oldu.. Ve golden sonra  Metin Oktay’ı anma duruşuyla Galatasaraylıların kalplerini kazandı.

Tabii, Galatasaray’ın asıl derdi , UEFA şampiyonlar ligi'nde 17 Eylül Salı günü oynanacak zorlu Real Madrid maçıdır . Belli ki  Terim’in bazı hesapları bu maç üzerine tasarımlanmış durumda. Bazı oyuncuların dinlendirilme nedeni de bu..

Milli Takım’ın birbiri peşi sıra gelen başarıları yanında Galatasaray’ın yerinde sayması, bütün taraftarları  üzüyor ama , Lig daha çok yeni.  Bakalım daha neler olacak…

 

 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..