Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

Hala hazmedemiyorum...

Hala hazmedemiyorum...
 

www.milliyet.com.tr


Neyi mi? İsrail'in yaptıklarını tabii. Medyada İsrail'li bakanın operasyonu gerçekleştiren komandoları tebrik etmesini,, komandoların yaralılara bile saldırırken "one minute" demelerini, Arınç'ın "İsrail'le bir savaş düşünülemez" sözlerini. Bu yüzden ne haber izlemek, ne de gazete okumak istiyorum.

Düşünün, yolda gidiyorsunuz. 4 tane eli sopalı kişi size sadırıyor ve sizi dövüyor. Üstelik siz bu kişileri tanıyorsunuz. Ne yaparsınız?

1. Dayak yediğinizle kalıp, bu saldırıyı hazmedersiniz.
2. Polise şikayet edersiniz.
3. Siz de 3-5 kişi bulup, elinizdeki sopalarla o kişilere saldırırsınız.
4. Size saldıranları teker teker yakalayıp döversiniz.

Biz şimdi polise şikayet ediyoruz. Belki en normali bu. Ama bu seçenek beni tatmin etmiyor. Hangi seçenek mi tatmin eder?

Madem bu komandolar bize uluslararası sularda saldırdı. Uluslararası suların herkese açık olduğunu düşünürsek, biz de İsrail'in yardım gemilerine saldırdığı bölgede Türk Silahlı kuvvetleri olarak Hava ve deniz kuvvetlerinin katılacağı bir askeri tatbikat yapalım. Gelsinler o zaman saldırsınlar bakalım.

Geçmişte Ankara Sincan'da bir irticai hareketi protesto etmek ve gözdağı vermek üzere ordunun tankları o bölgeden geçiş yapmıştı ve bu olay çok tartışılmıştı. Şimdi böyle bir şey neden yapılmasın. İsrail kiminle dans ettiğini anlamalı.

Belki o zaman bu olayı bir nebze hazmedebilirim.

 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..