Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

29 Ağustos '10

 
Kategori
Blog
 

Hayat bu işte!

Uzun bir aradan sonra, nihayet, dostlarım ve okurlarımla baş başayım... Yani paşayım. (Köşemin ''sayfamın'' paşasıyım...)
Şu an karşınızda, sanki, dünyanın bütün telaş ve sıkıntılarının üstesinden gelmiş, bir kadın ve bir anne var.

Kısa da olsa, sizlerden ve sayfamdan ayrı kaldığım sürece yaşamış olduğum tatlı telaş ve sıkıntıları paylaşmak istiyorum..
Tabii ki de izninizle.

Bunlar neler mi?
Kızım üniversiteyi bitirdi. Bunun gururunu yaşıyorum.. Allah bütün anne babalara bu duyguyu yaşatsın.

***

Bu arada sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım bir haberim daha var. Geçen yıl katıldığım ''Gazetecilik ve İletişim'' kursunu bitirdim. Sertifikamı aldım. Bundan böyle ''alaylı'' olmamın yanında ''okullu'' da oldum.
İşte bu vesileyle, ''Gazetecilik ve İletişim'' konusunda dersler gördüğüm, Aydın Üniversitesi Hocalarından Sayın Sinem Uğurlu Hanımefendiye, ve bu kursu hayata geçiren Yerel Basın Birliği Başkanı Sayın Nezir Karayün Beyefendiye ve ayrıca bu kursa katılmama vesile olan, Milliyet Blog Yazarı; Sayın Şengül SELVİ Hanımefendiye ne kadar teşekkür etsem azdır. Hakkınız ödenmez. Sağlık huzurla var olunuz...

***

Keşke dünyadaki bütün haberler bu paylaştığım haberler gibi olsa. Ama malesef hayatın başka gerçekleride var. Onlardan biride hastalık haberleri... Annemin ve babamın yaşlarından dolayı yaşadıkları rahatsızlıklara koşturmaya alıştık derken, eşimin ikinci kez geçirdiği beyin kanaması hepimizi bir kez daha perişan etti. Çok şükür eşim sağlığına kavuştu. Hastane günlerimizde bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza, Acıbadem Bakırköy Hastanesine ve tüm sağlık ekibine teşekkürü bir borç biliriz..

Şimdi mi?

Ailece Kıbrıs'ta dinleniyoruz.

Sevinçleriyle sıkıntılarıyla hayat bu işte!...

*

*

*

*

*

Gönül notum: Yukarıda sıraladığım sebeplerden dolayı gelen yorum ve mesajlara gecikmiş olarak döneceğim için özür dilerim.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..