Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '13

 
Kategori
Magazin
 

Hazal Kaya - Can Bonomo birlikteliği ciddi mi?

Hazal Kaya - Can Bonomo birlikteliği ciddi mi?
 

Bu sıralarda yeni dizisi “A.Ş.K” ın çekimlerine başlayacak olan Hazal Kaya magazin basınında yeni bir birlikteliğinden söz ediliyor. Yakın çevresinden alınan bilgiye göre şarkıcı Can Bonomo ile birlikte olduğu söyleniyor. Diğer yakın arkadaşı Rıza Kocaoğlu ile sadece arkadaş oldukları belirtiliyor. Basın mensupları Can Bonomo’ a yöneltilen soruları cevapsız bırakmıştır. Bir laf vardır, “Sukut ikrardan gelir” derler. Bu suskunluk ilişkimiz var demek mi? Şu sıralar Hazal’ı yalnız bırakmıyormuş Can.

Hazal Kaya, Balkanlar 1912 dizisinin yayından kaldırılmasından sonra, ani bir kararla şarkıcılığa başlayacağı haberleri yayıldı. Bu şarkıcılık merakının Can Bonomo ile ilgisi olabilir mi dersiniz.

Bundan önce, Mehmet Aslan, Fotoğrafçı Cahit Baha Pars ve Sarp Bozkurt ile birliktelikleri olmuştu. Hazal Kaya 23 yaşında, Can Bonomo 26 yaşında yaşlar uygun. Daha önce ismi geçen arkadaşlarının yaşı, kendisinden hayli büyüktü.  Hazal Kaya’ nın yakışıklı erkek takıntısı yokmuş. Bir röportajında, Aşk konusunda konuşmamak istese de, “Sürekli gülen insanları hiç sevmem ve rahatsız olurum. Neye gülüyorsun? Hiç o kadar sorunsuz bir dünyada yaşamıyoruz. Şirinlik muskası kişileri samimiyetsiz bulurum. Annem “Nerede bir manyak var, Hazal gider onunla arkadaş olur” der. İşte kusur seviyorum. Bunlar büyük zenginlik. Yüzde de kusur severim. Alnımdaki yarayı kapatmaya çalıştıkları zaman deliriyorum. Senin kalbini birisi nasıl çalar? Sorusuna da şöyle cevap vermiştir. “Samimi olsun, canımı yesin. Anneannem “Güzel gülen adamdan ve utancı olan insandan korkma” dedi. Utanmak çok önemli bir duygu ve güzel gülsün. (Yukarıdaki alıntı, Haber 3 Muhabirinin 30.09.2012 tarihli röportajından alınmıştır.)

Ben şimdi Hazan Kaya’ ın özel hayatı, kendisini ilgilendirir deyip, yeni dizisinden bahsetmek istiyorum. Tanıdığım Hazal hiçbir zaman aşk ile işini karıştırmamıştır.

Eylül ayında Kanal D. yayınlanması planlanan “A.Ş.K.” dizisinde Hazal Kaya (Azra) rol alıyor. Bir Tenis öğretmeni rolüyle karşımıza çıkıyor. Erkek partnerleri Hakan Kurtaş  (Kerem) ve Kaan Urgancıoğlu (Can) oluyor. Göreceğiz bu iki öğrenciye ders verirken hangisi ile aşk yaşayacak. Diğer rollerde, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan ve Erkan Can yer alıyor.

Bir Gold Film yapımı olan dizide, yönetmen Ömür Atay, yapımcılığı ise Faruk Turgut üstleniyor. Spor Akademisinde tanışan Azra ve Kerem’ in aşkını anlatıyor. Azra zaaflarını yenik düşen bir kadını oynuyormuş. Hazal Kaya varsa, güzel bir dizi olur mutlaka.

Hazal Kaya ve tüm ekip arkadaşlarına, yeni dizilerinde başarılar diliyorum.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blok: milliyet.com.tr/Cansever

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..