Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hedefine ulaşmak için mücadele et

Hedefine ulaşmak için mücadele et
 

Şartları ve imkanları iyi olan kişileri, suçlamak her zaman kolayımıza gelmiştir. İsteklerimizi gerçekleştiremediğimizde " Ama onların imkanları çok geniş " diyerek kendimizi avuturuz. Ancak kaderciliğe de çanak tutarız.

Başarısızlıklarından ders alıp, başarıyı hayatında ilke edinen birisinin elinden tüm imkanları alın ve ondan yeni bir başarı isteyin. O yine bir yolunu bulacak ve hedefine ulaşacaktır. Çünkü zihninde hedefi vardır, bahaneleri asla değil.

Bizler de bahanelerimizin ardında ezilmek yerine, ne yapabilirim'in peşinde koşmalıyız. Düşünmek, fikirlerimizi tartmak, olurunu hesaplamak ve gerçekleştirmek. Başaramazsan sorun değil inat edersin, gene denersin. Ama hiç denememek çok büyük bir sorun. Öğrenilmiş çaresizliğin tohumları işte burada filizleniyor. Başarısız olsan da dene. Bu senin içinde var olmalı. Hareket edebildiğini kendine ispatla.

Şu an, ben sizin aklınızdaki hedefleri bilemem ama bunu gerçekleştirmek için ne kadar istekli olduğunuzu biliyorum. İşte kendi fırsatımızı gerçekleştirmek için şu an size diyorum ki : Haydi, elinizdeki işi gücü bırakın ve harekete geçin... Yarın, biraz sonra ya da bakarız dememek için...

T.GEZİCİ
www.bilincalti.com

 
Toplam blog
: 98
: 414
Kayıt tarihi
: 11.12.09
 
 

1977 İstanbul doğumluyum. Web Tasarım ve Bilişim Danışmanlığı yapmaktayım. Uzun yıllardır ilgi du..