Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '11

 
Kategori
Psikoloji
 

İlk astral yolculuğum

İnanmayanlar olacaktır elbette ama bunun yanında inanlar da vardır sanırım. 

Astral seyehat yani ruhu hapsolduğu bedenden çıkarabilme ve ruhu istediğin noktaya yönlendirebilme. 

Biraz korkutucu biraz sersemletici bi deneyim oldu benim için, yaklaşık iki haftadır konsantrasyonu sağlamak üzerine çalıştım durdum ve nihayet uğraşlarımın meyvesi alabildim. 

Çok karmaşık gibi gelsede aslında kolay bir olay sadece konsantre olmak ve inanmakla alakalı birşey. 

Önce inanmalısın hem ruhen hem bedenen bu olayı başarabileceğine kendini inandırmalısın ki en zor kısım burası. 

Sonra odanı tamamen karanlık bir hale getir ve ses oluşturabilecek herşeyi sustur ki dikkatin dağılmasın. 

Tüm bunları yaptım yatağa uzandım tamamen rahat olman lazım seni rahatsız edecek herşeyi bedeninden uzaklaştır. 

Bu kısım da tamamlandığına göre işin en civcivli kısmına geldim zihnini boşalt ve sadece hayalinde olduğunu varsaydığın bir kapıya odaklan konsantrasyon gücüne göre yaklaşık on dakika sonra bacaklaından başlayarak bütün vücudun uyuşmaya başlayacak ama sakın konsatrasynunu bozma zihninde dvamlı o kapıy hayal et. 

İşte bu nokta benim tam bir haftamı aldı, uyuşukluk başladığında aha uyuştu laa oluyo derken bir bakıyosun bir şey kalmıyo neyse en son kafamda bir baskı hissetmeye başlıcaksın sanki bir el dışardan kafanı sıkıyomuş gibi bir hisse kapılabilirsin. 

İşte başlıyoruz olay bu noktadan sonra daha zor oluyor genellikle ilk seferinde bu noktaya bile gelmek büyük mucizedir. İstemsiz kasılmalar başlar vücudunda düz yatsan bile bir şekilde vücudunun bir tarafa çekildiğini hissedersin. 

İşte bu noktaların hepsi birer aşamadan ibaret bu noktadan sonrası ruhun bedeni terk etmesidir... 

Bu noktaya ilk kez ulaştığımda ömrümde duyduğum en keskin en rahatsız edici sesleri duydum ve bir anda yataktan zıpladım tüm vücudumu şöyle bir gözden geçirdikten sonra bildiğim bütün duaları okumaya başlamıştım. 

İkinci sefer olacakları az çok tahmin ettiğimden daha hazırlıklıydım bedenim kendinden kasılmaya başladı sesler daha da keskinleşmişti ve bir anda zihninde oluşturduğun kapıyı tüm ayrıntılarıyla görebilmek unuttuğum bir nokta bu andan itibaren etrafında garip şekilli gölgeleri ve varlıkları görebileceğiniz. Çünkü bu andan sonra normal bildiğimiz alemin ötesindesin. 

O kapıya yaklaştım ki o kapı senin kendi zihninden çıkacağın kapıdır. 

Kapıdan çıktığımda arkamdan garip bir klik sesi duydum ve etrafıma baktığımda gördüm ki yarı uyku haline olan bedenim yatakta yatmaktaydı.. 

Kendi gözlerinden kendi bedenini görebilmek çok keyifli birşey. 

 
Toplam blog
: 19
: 2419
Kayıt tarihi
: 07.04.11
 
 

Üniversiteye kadar eğitimimi 3 farklı şehirde tamamlayabildim. Karadeniz Teknik Üniversitesinde İ..